Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα: Over λόγω απειρίας στο Σιάτλ



ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
Oι Rays συνεχίζουν το κάκιστο σερί τους και σιγά σιγά πρέπει να ξεχάσουν την πρώτη θέση της AL East και να εστιάσουν στις Wild Cards. Ο Άρτσερ προέρχεται από κακό ματς ενώ οι Mariners ανεβάζουν στο mount τον άπειρο Πάξτον. Στο 2,05 το over 7,5 στην ΜΥΒΕΤ.

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα των Rays που γνώρισαν ακόμη μια βαριά ήττα στο χτεσινό ματς στο Σιάτλ. Πλέον μετρούν μόλις 2 νίκες στην εκτός έδρας περιοδεία τους των 8 αγώνων και φυσικά έχουν χάσει την επαφή με τους Redsox στην κορυφή της Al East μένοντας πίσω 7,5 νίκες. Την ίδια ώρα διαθέτουν ένα ντροπιαστικό ρεκόρ με μόλις .146 ποσοστό batting όταν έχουν παίκτες σε θέση για σκοράρισμα, ένα στοιχείο που δείχνει για πιο λόγο έχουν σκοράρει μόλις 23 runs σε 9 ματς.
Προγνωστικά για το Στοίχημα Σάββατο 07/09/2013 εδω
Από την άλλη οι Mariners βρίσκονται πολύ πίσω από οτιδήποτε έχει να κάνει με τα playoffs, 15 νίκες πίσω από τους πρωτοπόρους στην AL West, Αthletics, αλλά και 11 νίκες πίσω από τις Wild Cards, ασφαλώς από τώρα μπορούν ήδη να προετοιμάζονται για τη νέα περίοδο κάνοντας δοκιμές νέων παικτών.

Σε αυτό το πλαίσιο επιλέχτηκε σήμερα να ξεκινήσει στο ματς ο Τζέιμς Πάξτον που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα του ΑΑΑ με την φανέλα της Τακόμα είχε ρεκόρ 8-11 με 4,45 ERA σε 28 ματς και καταλαβαίνει κανείς ότι με μέτρια στατιστικά στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πόσο δύσκολη θα είναι η πρεμιέρα του στο MLB.

Αντίπαλός του ο Άρτσερ που μέχρι τώρα ξελάσπωνε τους Rays σε πολλές δυσκολίες όμως στο τελευταίο του ματς δέχτηκε 9 hits και 5 runs κόντρα στους Angels σε μόλις 3,2 innings προβληματίζοντας με την απόδοσή του. Επιπλέον την τελευταία φορά που αντιμετώπισε το Σιάτλ δέχτηκε 9 hits και 5 runs σε μόλις 5 innings στην ήττα με 4-5 πριν ένα μήνα.

Key stat: 3-0-1 το over στα 4 τελευταία ματς των δύο ομάδων.

Συμπέρασμα: Ο Άρτσερ προβλημάτισε στο πιο πρόσφατο αγώνα του και κρίνοντας τόσο από την κακή του απόδοση πριν ένα μήνα κόντρα στο Σιάτλ όσο και από την απειρία του Πάξτον που ντεμπουτάρει στο MLB θα πάμε με το over του 2,05 στην ΜΥΒΕΤ.
Προγνωστικά για το Στοίχημα Σάββατο 07/09/2013 εδω
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ

Bet Bloggers (Morison)