Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγωδία στη Λέσβο: 20χρονος αυτοκτόνησε γιατί τράκαρε το αυτοκίνητο του πατέρα του
Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει 20χρονος στο χωριό Πηγή Λέσβου, με κυνηγετική καραμπίνα. Προκάλεσε υλικές ζημιές στο αγροτικό του πατέρα του, μετά από τροχαίο. Φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας

Ένα απίστευτο δράμα ζει από το βράδυ της Παρασκευής μία οικογένεια από την Πηγή της Λέσβου.


Το 20χρονο παλικάρι τους ο Σ. Ψ. αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του με κυνηγετική καραμπίνα, επειδή λίγο νωρίτερα είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είχε προκαλέσει ζημιές στο αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του.

Το LesvosNews.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Πηγή και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού ο 20χρονος Σ.Ψ. υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Πολιχνίτου και ήταν ένα πολύ καλό και συνεσταλμένο παιδί.

Ίσως γι αυτό και επειδή ένοιωσε τύψεις για τις ζημιές που έκανε στο αυτοκίνητο του πατέρα του να προχώρησε στην τραγική αυτή κατάληξη.

Τα ίδια καλά λόγια έλεγαν και για την οικογένεια του παιδιού και όλοι οι συγχωριανοί τους είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν.

Χθες το βράδυ γύρισε προβληματισμένος στο σπίτι του, επειδή είχε τρακάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα και χωρίς να καταλάβει κανείς τις προθέσεις του μπήκε στο δωμάτιό του και αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο

Η μητέρα του μαζί με την αδελφή του που χθες είχε τα γενέθλιά της, μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί έτρεξαν στο δωμάτιο του 20χρονου τον οποίο βρήκαν να κείτεται μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου δυστυχώς πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.
Πηγή: lesvosnews.gr