Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ τί έκανε αυτός ο τύπος στο κουτάβι του γείτονά του....


Ο Terry Wayne Davis, ένα 43-χρονος απο το Ιλλινόις έχει φυλακιστεί αφού φέρεται να πιάστηκε επ 'αυτοφώρω να βιaζει ενα Ροτβάιλερ κουτάβι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έρευνα ξεκίνησε στις αρχές του μήνα, όταν ένας κάτοικος επέστρεψε στο διαμέρισμα του για να βρει τον Davis να βιaζει το 5 μηνών Ροτβάιλερ του, Λούσι.

Ο Davis, ο οποίος είναι καταδικασμένος για sεξουαλικά εγκλήματα παιδιών, μετακόμισε στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη του σκύλου μια εβδομάδα πριν από το περιστατικό.


όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου ρώτησε τον Davis "Τι στο διaολο κάνεις; " Ο Davis φέρεται να απάντησε: «Λυπάμαι, δεν έχω καμία δικαιολογία." Ο Davis στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με ένα ποδήλατο, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου κάλεσε την αστυνομία.


Ο Davis βρέθηκε και προφυλακίστηκε λίγο αργότερα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της αστυνομίας, ο Davis φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βιaσει το κουτάβι σε δύο περιπτώσεις πριν από τη σύλληψη από το συγκάτοικό του.


Ο Davis κρατήθηκε στη φυλακή και κατηγορείται για κακούργημα sεξουαλικής επαφής με ένα ζώο και αφού είχε καταδικαστεί για το βιaσμό ενός 16-χρονου κοριτσιού. Η εγγύηση του έχει οριστεί στα 50,000 δολάρια.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







atheatignosi