Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εικόνα-σοκ: Έβρυο με σφαίρα στο κρανίο από ελεύθερο σκοπευτή στη Συρία


Η μητέρα του μωρού κατάφερε να επιζήσει…

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρο τον κόσμο η παρακάτω εικόνα από τη Συρία στην οποία απεικονίζεται ένα βρέφος με μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω ακτινογραφία, το μωρό βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του όταν εκείνη δέχτηκε την σφαίρα. Τελικά όμως, εκείνη κατάφερε να επιζήσει.

Σε δηλώσεις του στο CNN, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση της εικόνας από την οργάνωση Charity Syria Relief , ο Ντέιβιντ Νοτ, ένας Βρετανός χειρουργός ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορα νοσοκομεία της Συρίας, είπε ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές παίζουν το «παιχνίδι του στόχου» και στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι έγκυες.

Ο Νοτ είπε ότι πριν από λίγο καιρό είχε δεχθεί μέσα σε μια ημέρα περισσότερες από έξι έγκυες γυναίκες, χτυπημένες από πυρά ελεύθερων σκοπευτών. Και εκείνες οι γυναίκες επέζησαν, όχι όμως και τα αγέννητα μωρά τους.

Μάλιστα μίλησε και για μια συγκεκριμένη κοπέλα η οποία είχε δεχθεί σφαίρα στη μήτρα, μια κίνηση που, όπως είπε, μόνο εσκεμμένη θα μπορούσε να ήταν.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Νοτ, τα περισσότερα από τα παιδιά που αφαιρούνται από την κοιλιά της μητέρας τους είναι επτά, οκτώ ή εννέα μηνών.

- See more at: http://www.tsantiri.gr/kosmos/eikona-sok_ebruo_me_sfaira_sto_kranio_apo_eleuthero_skopeuti_sti_suria/#sthash.QgJoBise.dpuf

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη