Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ερευνα ανατρέπει τα δεδομένα: Και οι άνδρες μπορούν να θηλάδουν - Οι τέσσερις τρόποι

Τα ιατρικά δεδομένα ανατρέπει μια νέα πανεπιστημιακή έρευνα η οποία ισχυρίζεται ότι... και οι άνδρες μπορούν να θηλάσουν.

Επιστημονική μελέτη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Listverse.com, αναφέρει ότι αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, οι άνδρες είναι εξίσου ικανοί να παράγουν γάλα και φυσικά, να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι μόνο θεωρητικώς πιθανό αλλά και πρακτικά εφαρμόσιμο.

Πότε μπορεί οι ανδρικές θηλeς να παράξουν γάλα

Σύμφωνα με αμερικάνικες επιστημονικές έρευνες υπάρχουν τουλάχιστον 4 πιθανοί λόγοι για να παράξουν γάλα οι ανδρικές θηλeς: ένας όγκος σε αδένα, κάποια μακροχρόνια διακοπή των διεργασιών του ήπατος, η λήψη κάποιας συγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής ή ακόμη και η διέγερση της θηλής αποτελούν πάγιους λόγους παραγωγής γάλακτος από τους άνδρες.

Οσον αφορά συγκεκριμένα, τον τελευταίο λόγο για τον οποίο μπορεί ένας άνδρας να παράξει γάλα, δηλαδή τη διέγερση της θηλής οι επιστημονικές μελέτες αναφέρουν ότι επειδή στο ανδρικό σώμα υπάρχει ούτως ή άλλως προλακτίνη, όταν η θηλή διεγείρεται είναι αρκετά πιθανό να μετατραπεί σε παραγωγό γάλακτος.

Μάλιστα, το 2002, ένας άνδρας από τη Σρι Λάνκα ανέφερε ότι κατάφερε να παράγει γάλα και να το ταΐσει το παιδί του ακριβώς με αυτό τον τρόπο, λίγο αφότου η γυναίκα του πέθανε προσπαθώντας να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







iefimerida.gr