Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΘΛΙΨΗ! ΠΕΘΑΝΕ ο ''Giant George''... o ψηλότερος ΣΚΥΛΟΣ στον κόσμο! (PHOTOS)


Ο «Giant George» (Γιγάντιος Τζορτζ) από την Αριζόνα ήταν και επίσημα ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο, σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες. Με το εντυπωσιακό ύψος του ενός μέτρου και εννέα εκατοστών, είναι προφανές πως έβλεπε τον κόσμο… αφ’ υψηλού.

Ένα μήνα πριν κλείσει τα 8 του χρόνια, σύμφωνα με τη Huffington Post, ο Γιγάντιος Τζορτζ έφυγε από τη ζωή, με όλους όσοι των αγαπούσαν δίπλα του, όπως έγραψε η οικογένειά του στο Facebook.

Αντί άλλου αποχαιρετισμού, η Huffington έκανε μία σύντομη ανασκόπηση στις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες του υπέροχου αυτού σκύλου.

«Θα χρειαστούμε μεγαλύτερο κρεβάτι»Καθόταν σαν άνθρωποςΚαι τα παιδιά τον καβαλούσαν σαν... άλογοΕίχε εξαιρετικές επιδόσεις στα σπορΈκανε έλεγχο ποιότητας στο φαγητό πριν το δοκιμάσουν οι ιδιοκτήτες του (τις περισσότερες φορές δεν ήταν αρκετά καλό για εκείνους κι έτσι αναγκαζόταν με αυτοθυσία να το φάει όλο εκείνος...)Τι να πεις για το ύψος του...Ήταν ντίβα!Ήταν φίλος με τον πιο μικρό σκύλο στον κόσμοΑγαπούσε πολύ τα ταξίδιαΚι εμείς τον αγαπούσαμε πολύ...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩnewsbeast