Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η 35χρονη παpθένα που δε θέλει να κάνει έpωτα ΠΟΤΕ γιατί νιώθει αηδία


Η 35χρονη γυναίκα παραδέχτηκε ότι σε όλη της τη ζωή δεν την έχει ελκύsει ποτέ ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα.

Η ίδια συνειδητοποίησε το πρόβλημά της στα 15 της χρόνια και δηλώνει ότι όλα αυτά τα χρόνια “είχε τόσες προσφορές για να κάνει έpωτα, που δεν μπορεί να τις μετρήσει”, ωστόσο τις απέρριψε όλες, “αφού οι προτάσεις που δεχόταν δεν τις προκαλούσαν τα απαραίτητα συναισθήματα που συνοδεύουν την πράξη” και το μόνο που νιώθει, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι “αηδία”.

Η κοπέλα, συγγραφέας στο επάγγελμα, ζει μόνη της σε ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια και ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει ούτε να βγει ραντεβού με κάποιον, ούτε να βρει συγκάτοικο για το σπίτι της.

“Έχω πολλούς φίλους, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω και δεν έχω καμία όρεξη να βρω κάποιον άλλον ανέpαστο για να μείνουμε μαζί” σημειώνει η 35χρονη.

“Μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά που είμαι μόνη μου” λέει η δεσποινίς Ντέκερ.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο you tube, λέει ότι ως έφηβη είχε φιλήσει και αγόρια και κορίτσια, χωρίς ωστόσο να αισθανθεί κάτι.

Η ίδια σημειώνει ότι η οικογένειά της ήταν σίγουρη πως είναι ομοφuλόφιλη. Η μητέρα της μάλιστα, έφτασε σε σημείο να την πάει σε γιατρό επειδή δεν την έλκuε το αντίθετο φύλο.

Η Ντέρεκ πήγε στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, από το οποίο αποφοίτησε το 2000, με πτυχίο δασκάλας δημοτικού και ψυχολόγου.

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι ενώ ο κόσμος είναι λίγο ενημερωμένος για την “αsεξουαλiκότητα”, το θέμα παραμένει εντελώς παρεξηγημένο.

Οι φίλοι της, συχνά, την φιλάνε παρά τη θέλησή της, πιστεύοντας ότι σίγουρα κάποια στιγμή θα “ξυπνήσει”.

Η 35χρονη είναι πολύ ανοιχτή για το θέμα. Έχει μόνη της ανεβάσει στο you tube βίντεο, ενώ διαθέτει και μπλοκγς, στα οποία κυριαρχεί το θέμα της “αsεξουαλiκότητάς” της. Ωστόσο, τα σχόλια που της κάνουν είναι πολύ συχνά άσχημα, έως και απειλητικά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που της λένε ότι αυτό που χρειάζεται είναι “ένα καλός βιαsμός”.

Πολλοί όμως το παίρνουν ως πρόκληση, όπως λέει η ίδια.

“Μας συμπεριφέρονται σαν να μην είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι, επειδή οι sεξουαλικές επαφές και η εpωτικές σχέσεις είναι κάτι ζωντανό, που κάνουν οι υγιείς άνθρωποι.

Νομίζουν ότι θέλουμε να κάνουμε, απλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Για εκείνους που απειλούν με βιαsμό, ο κόσμος πιστεύει ότι απλά θα μας “ξυπνήσουν” και μετά θα τους ευχαριστούμε”.

Η αsεξoυαλικότητα, σημειώνει η Ντέκερ, έχει πολλές μορφές με τις οποίες μπορεί να εμφανιστεί. Κάποιοι μπορεί να μην επιθυμούν sεξουαλικές επαφές, αλλά να θέλουν ρομαντικές σχέσεις”.

Η ίδια ωστόσο δεν ανήκει ούτε σε αυτήν την κατηγορία, αφού δεν διαθέτει ούτε ρομαντικά συναισθήματα.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Καναδά, Μπόγκαερτ στο βιβλίο που έχει γράψει για το θέμα της αsεξoυαλικότητας, αναφέρει ότι το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι αsεξoυαλικοί. Σε αριθμό πρόκειται για 70 εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο αριθμός των ατόμων αυτών δεν έχει αυξηθεί, απλώς τώρα έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται.

Η Ντέκερ στην προσπάθειά της να αφυπνίσει τον κόσμο, για το θέμα της δηλώνει:

“Δεν νιώθω προβληματική, ούτε μόνη μου. Δεν χρειάζομαι καν να κάνω κουβέντα με κάποιον ειδικό επειδή δεν νιώθω την επιθυμία να κάνω έpωτα. Θέλω οι άνθρωποι που είναι σαν κι εμένα, να νιώθουν όπως κι εγώ”.
35





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ