Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οικογενειακό δράμα στην Πάτρα! Γέννησε το 6ο της παιδί και αρνείται να το δει!

diaforetiko.gr : 6353 543 355 Οικογενειακό δράμα στην Πάτρα! Γέννησε το 6ο της παιδί και αρνείται να το δει!


Η μητέρα συγκλονίζει γιατρούς και συγγενείς – Διευθυντής σχολείου της περιοχής προσπαθεί να βοηθήσει τηνοικογένεια…

Οικογένειες που βιώνουν καταστάσεις που δύσκολα φαντάζεται ανθρώπινος νους. Και όμως αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν δίπλα μας. Στην Ελλάδα της κρίσης, στην Πάτρα της φτώχειας, σε γειτονιές πολυπληθείς, κοντά στο κέντρο.

Στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ,όπως γράφει η εφημερίδα “Κόσμος”, διαβιεί μία οικογένεια αποτελούμενη από οκτώ άτομα. Μέχρι πρόσφατα το ζευγάρι είχε πέντε παιδιά, απέκτησε όμως και έκτο! Η γυναίκα βρίσκεται συνεχώς υπό την επήρεια χαπιών και όταν γέννησε το 6ο της παιδί στο πρώην 409 Νοσοκομείο (στη μαιευτική κλινική) δήλωσε… πως δεν θέλει ούτε να το δει, αφού δεν έχει χρήματα να το μεγαλώσει!

Σύμφωνα με το thebest.gr, κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως θα πρέπει άμεσα να επέμβουν κρατικές υπηρεσίες, κυρίως για τα παιδιά! Λένε πως ο πατέρας δεν φροντίζει την οικογένεια όπως θα έπρεπε και τα παιδιά ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το συμβάν γνωρίζει καλά ο Διευθυντής σχολείου της περιοχής (προφανώς στο σχολείο του φοιτούν κάποια από τα παιδιά) και μάλιστα γείτονες αναφέρουν πως έχει σταθεί όσο μπορεί στην οικογένεια.