Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα με Μαρινάκη που αγοράζει Αγγλική ομάδα!!!

 
Τα… πλοκάμια του στο αγγλικό ποδόσφαιρο φέρεται να προσπαθεί να απλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με τον «independent»!

Το ενδιαφέρον του προέδρου του Ολυμπιακού για να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο αναζωπυρώθηκε και ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση της Κρίσταλ Πάλας αν η νεοφώτιστη ομάδα της Premier League υποβιβαστεί!

Η αγγλική εφημερίδα επικαλείται πηγές από τον κύκλο του Μαρινάκη, ο οποίος έχει για συμβουλάτορα τον εκτελεστικό διευθυντή της Αρσεναλ και καλό του φίλο, Ιβάν Γκαζίδη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA δεν μπορεί να πάρει ομάδα της Premier League όντας μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ενώ οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο, κάτι που κάνει μέσω της UNICEF στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει ο «independent» ο Μαρινάκης είχε αρνηθεί πρόταση για να αγοράσει τους Ρέιντζερς της Γλασκώβης, ενώ απέρριψε την πρόταση για να πάρει μερίδιο μετοχών στη Μίλαν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η προηγούμενη απόπειρά του για να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, βάσει πάντα του δημοσιεύματος, είχε γίνει μέσω της Γουέστ Χαμ.

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ των Αγγλων αναφέρει ότι ο Ελληνας πλοιοκτήτης έχει σπίτι στο Χάμπστεντ (σ.σ.: προάστιο του Λονδίνου), είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, ενώ στο παιχνίδι που είχε γίνει τον Αύγουστο προς τιμήν του Τζέραρντ ανάμεσα στους «Ρεντς» και τον Ολυμπιακό είχε κάνει δωρεά 100.000 λιρών!
  




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ