Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στα χακί από αύριο ο Σκαρμούτσος – Σε ποια μονάδα νεοσύλλεκτων παρουσιάζεται!

 
Στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων του Στρατού Ξηράς παρουσιάζεται αύριο το πρωί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος..

Ο αγαπημένος μας Master Chef βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πρωινό μου, όπου και μαγείρεψε αλλά και μίλησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο σεφ επρόκειτο να καταταγεί, ως ανυπότακτος, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) Λαμίας, αλλά ζήτησε και πήρε τελευταία στιγμή αναβολή «για κοινωνικούς λόγους». Ο καιρός της αναβολής όμως έληξε και ήρθε η ώρα να βάλει τα χακί του.

Πληροφορίες όσον αφορά την εκπομπή του στο Mega το ρεπορτάζ λέει ότι έχει ήδη κάνει πάρα πολλά γυρίσματα στην επαρχία, τα μοντάζ προχωράνε ταχύτατα και ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ροή όσο θα υπηρετεί την μαμά -πατρίδα! Ο ίδιος έχει πει ότι ναι μεν ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ο πρωτοπόρος τέτοιου είδους εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Η διαφορά θα είναι, λέει, ότι η εκπομπή «Χωρίς συνταγή» επικεντρώνεται στους παραγωγούς τοπικών προϊόντων και ότι με άξονα πάντα τον επισκεπτόμενο τόπο θα αναδεικνύονται οι γεύσεις και οι παραγωγοί πίσω από τα προϊόντα,τα γυρίσματα θα είναι εξ ολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους και δεν θα χρησιμοποιούνται <<ούτε κουζίνα, ούτε στούντιο, ούτε πλατό.




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ