Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΦΩΤΟ:Πως έκαναν αποτρίχωση στο αιδοiο οι αρχαίες Ελληνίδες!




Δεν γούσταραν να έχουν… τρίχα πάνω τους!

Οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα όταν έκαναν αποτρίχωση στο μπικίνι, το αiδοίο τους έπαιρνε στην κυριολεξία φωτιά… hoτ pussu δηλαδή!

Οι μελετητές που ασχολούνται με το θέμα «αποτρίχωση στην Αρχαιότητα» (ωραίο θέμα για μελέτη…) έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι στην Αρχαία Ελλάδα δεν γούσταραν καθόλου τις τρίχες στα γεννητiκά όργανα των γυναικών και γενικά πάνω στο σώμα. Αν παρατηρήσει κανείς τα αγάλματα της εποχής θα δει ότι οι γυναίκες δεν έχουν τρίχα πάνω τους….

Αυτό οφείλεται στο ότι οι Έλληνες πίστευαν πως το άτριχο σώμα συμβολίζει τη νεότητα και την ομορφιά. Μάλιστα στο βιβλίο «η Σεxουαλική Ζωή των Αρχαίων Ελλήνων» του Hans Licht, ο συγγραφέας αναφέρει πως οι άντρες δεν προτιμούσαν τις αξύριστες γυναίκες καθώς οι τρίχες στο εφηβαiο θεωρούνταν κάτι πολύ άσχημο. Ετσι η αποτρίχωση στο μπικίνι ήταν κάτι που έκανε θραύση στις γυναίκες της ανώτερης τάξης, αλλά την ίδια τακτική ακολουθούσαν και κάποιες γυναίκες κατώτερης κοινωνικής θέσης.

Σύμφωνα με άρθρο της Erin L. Thompson (στο The Gloss) οι μελετητές έχουν καταλήξει ότι οι αρχαίες Ελληνίδες δεν προτιμούσαν την ολική αποτρίχωση στο αiδοίο τους αλλά άφηναν μια γραμμή στο κέντρο. Όσον αφορά τον τρόπο, δηλαδή το πως έκαναν την αποτρίχωση, οι αρχαίες Ελληνίδες ακολουθούσαν διάφορες επίπονες μεθόδους:

Μαδούσαν τις τρίχες μία-μία
Τις έκαιγαν με καυτή στάχτη
Τις έκαιγαν με τη φλόγα λυχναριού


Φυσικά το να βάζεις φωτιά στο αiδοίο σου για να αποτριχωθείς δεν είναι και ο,τι καλύτερο, όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η μέθοδος είναι ο πρόδρομος του λέιζερ… Πάντα πρωτοπόροι οι Έλληνες!




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ