Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ζει! Ήταν ψέμα ο θάνατός του - Η δήλωση της δεκαετίας από τον Αρτέμη Σώρρα


Δεν ξέρει κανείς τι να κάνει. Να κλάψει; Να γελάσει; Να τραβήξει τα μαλλιά του;

Ο «μυθικός» (είναι επιβεβαιωμένα όμως υπαρκτό πρόσωπο!) Αρτέμης Σώρρας που έσωσε την Ελλάδα με τα 600 δισεκατομμύρια, υποστηρίζει τώρα ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια το 2008 τελικά…δεν πέθανε αλλά ζει. Και όλα αυτά γιατί η οικογένεια του είναι εβραικής καταγωγής (και ως γνωστόν οι Εβραίοι σπάνια πεθαίνουν).Αμελητέα λεπτομέρεια ότι η μητέρα του Αλέξη είναι αρμενικής καταγωγής. Πιθανότατα οι Αρμένοι είναι τελικά Εβραίοι αλλά δεν το γνωρίζουν. Θα μπορούσε κάποιος να εξοργισθεί με τον Αρτέμη αλλά είναι κρίμα και άδικο. Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα και πριν από όλα, είναι να ενισχυθεί με μεγάλα κονδύλια η έρευνα στη ψυχιατρική. Το χειρότερο όλων, είναι ότι υπάρχει κόσμος (όχι λίγος) που πιστεύει τους ισχυρισμούς του Σώρρα. Παρακάτω ακολουθεί συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στο «Ράδιο Ακρίτες».

Προσοχή: Διαβάζετε το κείμενο με δικιά σας ευθύνη

Γιώργος Αρίστογλου: Θέλω λίγο το σχόλιό σας για τη γενιά του Πολυτεχνείου, γιατί αυτή η γενιά του Πολυτεχνείου είδατε που έχει φτάσει και τι έχει γίνει. Γελάτε;

Αρτέμης Σώρρας: Για τη γενιά του Πολυτεχνείου την πολιτική; τι να σου πω; Ο Παπουτσής πήγε στην παγκόσμια τράπεζα, οι άλλοι είναι στα πανεπιστήμια. Τι θέλεις να σου πω;

Γιώργος Αρίστογλου: Έχουμε Αλαβάνο, έχουμε Σκανδαλίδη, έχουμε Μπίστη, έχουμε Δαμανάκη, έχουμε Λαλιώτη

Αρτέμης Σώρρας: Βέβαια… Εγώ θα σας πω αυτό: πρώτον οι σφαίρες πέσανε και βρήκαν τους κάλυκες, έχουμε τα έγγραφα που δηλώνει ότι οι σφαίρες αυτές δεν ανήκαν στον Ελληνικό στρατό.

Δεν έγινε και τίποτα στο πανεπιστήμιο, όλο αυτό είναι μια ψεύτικη φούσκα, γιατί έτσι στήθηκε.

Τα πάντα μας έχουν στημένα, όπως και με τον Αλέξη. Θυμάστε με τον Αλέξη; τον μικρό Αλέξη που σκοτώθηκε και κάποιος τον σημάδεψε; Εντελώς τυχαία, βρε παιδί μου, ο Αλέξης ζει. Εντελώς τυχαία ο Αλέξης ήταν εβραιόπαιδο. Εντελώς τυχαία η μάννα του είναι εβραία. Εντελώς τυχαία παππούδες, μάννα και όλοι μαζί πίνανε καφέ στην Εκάλη. Και κάηκε η Αθήνα για τον Αλέξη μωρέ; Δεν αφήνετε τις μαλακίες; Ο Αλεξάκος είναι εβραιόπαιδο και η μάνα του εβραία. Ούτε που έκλαψε, μια χαρά κηδεία.

Σκοτώσαμε την Ελλάδα, γεμίσαμε το μαγαζί ένα σωρό φωτιές, τι να λέμε; Και τον Αλέξη τον γιορτάζουμε μαζί με την 17 Νοέμβρη. Για ποια 17 Νοέμβρη βρε παιδιά; Για τη τρομοκρατική οργάνωση τη δικιά τους; Τελικά το Πολυτεχνείο γιορτάζουμε ή την 17 Νοέμβρη γιορτάζουμε; για να δούμε ποιος χρηματοδοτούσε την 17 Νοέμβρη. Τελικά εγώ δεν γιορτάζω, εγώ δεν γιορτάζω τη 17 Νοέμβρη. Ποιο πολυτεχνείο να γιορτάσω για όνομα, ποιο Πολυτεχνείο, ποια από όλες τις 17 Νοέμβρη; Για ποιο θέμα;

Γιορτάζουμε όλους τους εβραίους, το καταλαβαίνεις ; Τις εβραϊκές κινήσεις γιορτάζουμε, ας ξυπνήσει ο Έλληνας, τις Ελληνικές πρέπει να γιορτάζουμε. Τους ήρωες δεν τους γιορτάζουμε και στην παρέλαση που πάνε, γιορτάζουν τα ζώα που κερδίσανε.

Κάθονται εκεί στη τεντούλα αυτοί και περνάμε εμείς τα βόδια και γιορτάζουμε αυτούς που μας νικήσανε. Και για το ’21 που γιορτάζεις για αυτά γιορτάζεις, για το ζυγό που σας φέρανε. Για ποιούς Τούρκους; Αφού ελευθερωθήκαμε το ’21. Γιατί αγόρι μου, σκοτώσαμε τους ήρωες μας; Εμείς τους σκοτώσαμε; Αυτοί! Θα με σκοτώσουν ποτέ οι συνέλληνες μου; Και λένε μετά ότι οι Έλληνες σκοτώνουν τους ήρωες τους; Όχι βέβαια. Θα σε σκοτώσουν οι αντίπαλοι λεβέντη μου. Και θα γιορτάζεις εκεί και θα γιορτάζουν αυτοί. Θα σε κοροϊδεύουν δηλαδή. Γιατί δεν ελευθερώθηκες ποτέ. Ξεκίνησε η απελευθέρωση αλλά δεν ελευθερώθηκες. Το διαλύσανε το μαγαζί. Τους βάλανε φυλακή όλους!