Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Γεννήθηκε με τρίχες από την κορυφή ως τα νύχια


Γεμάτο με σκούρες τρίχες από την κορυφή ως τα νύχια, ένα νεονέννητο μωρό στην κεντρική Ινδία είναι το νέο μέλος της "οικογένειας Λυκανθρώπων", όπως έχει ονομαστεί η οικογένειά του.

Το 22 ημερών βρέφος κληρονόμησε ένα σπάνιο γονίδιο που μεταφέρεται στην οικογένειά του και το οποίο οδηγεί σε μία πάθηση που είναι γνωστή ως το "σύνδρομο του Λυκανθρώπου".

Η σπάνια αυτή πάθηση (γνωστή και ως υπερτρίχωση) προκαλεί έντονη τριχοφυΐα σε ολόκληρο το σώμα ή σε ορισμένα σημεία του σώματος. Το σύνδρομο αυτό μπορεί να παρουσιαστεί είτε εκ γενετής είτε να εμφανιστεί αργότερα στον πάσχοντα.

Το νεογέννητο κοριτσάκι συμπεριλαμβάνεται στους λίγους εκατοντάδες ανθρώπους στον πλανήτη που έχουν γεννηθεί με το "σύνδρομο του Λυκανθρώπου", για το οποίο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία.

Η 26χρονη μητέρα της είπε ότι φοβάται για το μέλλον της αφού κληρονόμησε την πάθηση, τόνισε, όμως, πως θα την αγαπάει άνευ όρων. "Φοβάμαι για το μέλλον της, αλλά ο Θεός μας διάλεξε να είμαστε έτσι", ανέφερε χαρακτηριστικά η 26χρονη.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη