Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν στο παιδί τους για να το τιμωρήσουν


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αμερική με ένα ζευγάρι που συνελήφθη για την κακοποίηση του παιδιού του. Το ζευγάρι συνελήφθη επειδή...


φορούσε στην εννιάχρονη κόρη του ηλεκτρικό κολάρο σκύλου και την ανάγκαζαν να γαβγίζει μέχρι να πάθει ηλεκτροσόκ.

Ο Εντουάρντο Μοντάνιεζ, κατηγορείται για την τοποθέτηση του κολάρου στο κοριτσάκι ενώ η γυναίκα του, Πόλα, κατηγορείται επειδή ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει.

Το κοριτσάκι είπε στην αστυνομία πως έχει υποστεί ηλεκτροσόκ μόνο μια φορά αλλά οι ερευνητές λένε πως τα σημάδια στο λαιμό της έχουν γίνει από περισσότερες χρήσεις του κολάρου. Επίσης, μαρτύρησε πως το ζευγάρι την είχε χτυπήσει αρκετές φορές και πιθανόν να μην είναι καν το βιολογικό τους παιδί.

Οι γονείς συνελήφθησαν μετά από αναφορά της δασκάλας του παιδιού στις Αρχές του Κονέκτικατ αφού το εννιάχρονο κοριτσάκι είχε κάνει παράπονα για τον λαιμό του. Το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Θα πρέπει να βρεθεί μια καινούρια οικογένεια για να της δώσει την αγάπη που χρειάζεται. Ευτυχώς το κοριτσάκι μαρτύρησε τη κακοποίηση που είχε υποστεί από τους γονείς του αλλά υπάρχουν πολλά παιδιά σε αυτή την ηλικία που υποφέρουν σιωπηλά γιατί φοβούνται να μιλήσουν.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ