Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μαχαίρωσαν την έγκυο γυναίκα του την ώρα που......


Η 9 μηνών έγκυος γυναίκα στρατιώτη των ΗΠΑ, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο σπίτι της....στο El Paso του Τέξας, όταν ένας άνδρας την μαχαίρωσε την ώρα που εκείνη μιλούσε σε βιντεοκλήση στο Skype με τον σύντροφο της που βρισκόταν στην άλλη άκρη του πλανήτη.Η 31 ετών Rachel Poole, που βρισκόταν στις «μέρες» της, δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από έναν νεαρό άνδρα που της επιτέθηκε με μαχαίρι πισώπλατα ενώ ο σύζυγος της έβλεπε τα πάντα μέσω κάμερας.

Ο 19χρονος δράστης τη μαχαίρωσε στην κουζίνα του σπιτιού της. Ο σύντροφος της, Justin Poole, ο οποίος είναι στρατιώτης και τους τελευταίους εννέα μήνες υπηρετεί στην Ασία, δήλωσε πως ο εισβολέας κρυβόταν για αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι.

Ο ίδιος είδε λεπτό προς λεπτό σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στην έγκυο γυναίκα του, μην μπορώντας να αντιδράσει.

Την ώρα της επίθεσης, το θύμα αναγνώρισε το δράστη που ονομάζεται Cory Moss. Πρόκειται για έναν 19χρονο στρατιώτη που χρωστούσε χρήματα στον άντρα της Poole.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η γυναίκα παρότι μαχαιρώθηκε πολλές φορές, κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει για βοήθεια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπερπροσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή και να φέρουν στον κόσμο την κόρη της.

Όπως και έγινε. Η μικρή Ιζαμπέλα όπως θα ονομαστεί, γεννήθηκε κανονικά. Η 31χρονη από την άλλη, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Justin Poole έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Η γυναίκα μου θα είναι γυναίκα μου μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσω να αναπνέω. Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό και παρόλο που δεν ήμουν εκεί για να την προστατεύσω, δίνω το λόγο μου πως κάτι τέτοιο δε θα επιτρέψω να ξανασυμβεί».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ