Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αγόρασαν μπανάνες με... τις πιο θανατηφόρες αράχνες του κόσμου.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ!!


Το σουπερμάρκετ που τις πούλησε αρχικά τους έδωσε 12 ευρώ αποζημίωση
Η Consi Taylor μια 29χρονη γυναίκα ο άνδρας της Richard και τα δυο τους παιδιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις πιο θανατηφόρες αράχνες του κόσμου με προέλευση την Βραζιλία!

Η οικογένεια από την Βρετανία αγόρασε μπανάνες από σουπερμάρκετ χωρίς να γνωρίζει πως σε αυτές είχαν φτιάξει την φωλιά τους χιλιάδες θανατηφόρες αράχνες, που γέμισαν το σπίτι τους.

Όπως ήταν φυσικό, η κυρία Taylor απευθύνθηκε αμέσως στο σουπερμάρκετ «Sainsbury» από το οποίο αγόρασαν τα φρούτα και εκεί δέχτηκε την δεύτερη απανωτή ψυχρολουσία. Οι υπεύθυνοι της έδωσαν για αποζημίωση μόλις 12 ευρώ!

Η εταιρία απεντόμωσης που καθάρισε το σπίτι ανακοίνωσε στην οικογένεια πως οι αράχνες που είχαν γεμίσει την κατοικία τους είναι σπάνιες και θανατηφόρες και η ονομασία τους είναι «Brazilian wandering spider» που είναι γνωστές σαν τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του κόσμου.

Μόνο μετά την αντίδραση της οικογένειας Taylor, το σουπερμάρκετ από το οποίο αγόρασαν τις μπανάνες με τις αράχνες, ζήτησε συγνώμη και δέχτηκε να τους αποζημιώσει για τα έξοδα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν όσο καθαριζόταν το σπίτι τους, με το ποσό των 1200 ευρώ.
  


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη