Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει: Πήρε διαζύγιο γιατί βρήκε μέσα στην τσάντα της...

Δεν υπάρχει: Πήρε διαζύγιο γιατί βρήκε μέσα στην τσάντα της...
Ένας άντρας αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο γάμο του, τρεις μήνες μετά την τέλεση του μυστηρίου, επειδή ανακάλυψε ένα...


...τσιγάρο μέσα στην τσάντα της.

Ο έξαλλος σύζυγος από την πόλη Jizan της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και παρά τις απελπισμένες προσπάθειες της γυναίκας του να του αλλάξει γνώμη, λέγοντάς του ότι δεν καπνίζει και το τσιγάρο μάλλον ανήκε σε κάποιον άλλο, εκείνος παρέμενε αμετάπιστος, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Συγγενείς του ζευγαριού και από τις δύο πλευρές προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο οποιαδήποτε προσπάθεια για συμβιβασμό απέβη άκαρπη!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τον Οκτώβριο του 2012 στη χώρα επιβλήθηκε ένας νέος νόμος αναφορικά με το κάπνισμα, βάσει του οποίου μπορεί να παρθεί δικαστική απόφαση για την κηδεμονία ενός παιδιού.

«Ένας γονιός μπορεί να χάσει την κηδεμονία αν αποδειχτεί ότι καπνίζει» ανέφερε νομικός σύμβουλος στην Gulf News, ο οποίος τόνισε ότι τα δικαστήρια τάσσονται ευνοϊκά απέναντι στους μη καπνίζοντες γονείς, προκειμένου να προστατευθούν τα παιδιά από τις αρνητικές συνέπειες του παθητικού καπνίσματος.