Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο περιστατικό:Έκλεψε iphone μεν.... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ


Το τελευταίο που θα περίμενε κάποιος που έπεσε θύμα κλοπής του iPhone του είναι ο κλέφτης να του επιστρέψει την λίστα με τις επαφές του.Κι όμως, συνέβη στην Κίνα όπου ο κλέφτης έγραψε σε 11 σελίδες τις 1.000 επαφές του ιδιοκτήτη του κινητού τηλεφώνου και του τις έστειλε!

Ο κλέφτης έκλεψε τη συσκευή από κάποιον ονόματι Ζου Μπιν, μπάρμαν το επάγγελμα, ο οποίος, όπως πολλοί χρήστες κινητών, άλλωστε, είχε αποθηκευμένες πολλές επαφές στο κινητό, αλλά χωρίς να έχει μεριμνήσει να τηρήσει ένα εφεδρικό αντίγραφο του καταλόγου των επαφών του.

Ο Μπιν επρόκειτο να είναι κουμπάρος στον γάμο ενός φίλου του κι είχε πάει στο bachelor party του την βραδιά που εκλάπη το κινητό του.

Όταν πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του και καθώς ήταν μεθυσμένος, μοιράστηκε ένα παράνομο ταξί με τρεις φίλους του και προφανώς, τον κλέφτη του κινητού.


Μερικές ημέρες μετά την αποστολή του μηνύματος αυτού, ο Μπιν έλαβε ένα πακέτο που περιείχε την κάρτα SIM και 11 χειρόγραφες σελίδες με την λίστα των επαφών του, αλλά όχι και την συσκευή.