Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Εσείς θα αφήνατε έναν άγνωστο να κοιμηθεί στον ώμο σας;;



Οι περισσότεροι από εμάς πηγαίνοντας στη δουλειά μας το πρωί και χρησιμοποιώντας το μετρό κλείνουμε γιαλίγοτα μάτι και πέρνουμε έναν ελαφρύ υπνάκο καθιστοί.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος γύρει στον ώμο μας για να κοιμηθεί λιγάκι και μας είναι εντελώς άγνωστος; Πώς θα αντιδράσουμε;

Έχοντας αυτό στο μυαλό του ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης George Ferrandi αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές των επιβατών στο μετρό της Νέας Υόρκης και να δει τις αντιδράσεις τους όταν κάποιος πέφτει στον ώμο τους για να κοιμηθεί!



Ένα ιδιόμορφο και διασκεδαστικό project με τίτλο «Ένιωσα σαν να σε ήξερα» πραγματοποιήθηκε στο μετρό της πόλης με τη βοήθεια της φίλης του καλλιτέχνη Angela Gilland, η οποία έγερνε κοιμησμένη πάνω σε αγνώστους!

Οι περισσότεροι επέδειξαν έκπληξη, άλλοι δυσαρέσκεια και μερικοί διασκέδασαν με την κίνηση αυτή. «Κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν θέση, άλλοι χαμογέλασαν και ορισμένοι έκαναν μορφασμούς απορίας και δυσαρέσκειας», λέει ο καλλιτέχνης που απαθανάτισε στο φακό τις αντιδράσεις των αμέριμνων επιβατών.

















http://perierga.gr/


πηγή