Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...Το άρθρο που θα διαβάσετε παρακάτω δημοσιεύθηκε στο site katohika.gr και το αναδημοσιεύσαμε αυτούσιο...

Εχτές σε ανάρτηση μου σας έβαλα ένα ρολόι με επικεφαλίδα " ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.." το ρολόι επίτηδες θα τρέχει μέχρι τις 30 Νοέμβριου ,....μιας και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στο πεδίο όσο περισσότερο μπορούν συγχρονικοτητα! Ο λόγος? Θέλουν να κάνουν αλλαγή χρόνου!!! Θέλουν να κατευθύνουν τον χρόνο χρησιμοποιώντας την συνείδηση μας έτσι ώστε να αλλάξουν την κυμματομορφη και να περάσουμε σε να εναλλακτικό νέο σύμπαν ...να αλλάξουν δηλαδή τα γεγονότα που έρχονται ...και ιδίως σε ότι έχει σχέση με τον κομήτη Ισον!!

Το έχουν ξανακάνει και θα συνεχίσουν να το κάνουν να αλλάζουν πραγματικότητες και δεν τους νοιάζει να θυσιάσουν όλη την ανθρωπότητα για να το πετύχουν! Ξέρω ,ναι ,ναι δεν τρώγεται αυτό που λέω δεν χωνεύεται εύκολα ...άλλα να είστε σίγουροι ότι η διαχείριση χρόνου κατά επιλογή σύντομα θα αποκαλυφθεί...σύντομα η ανθρωπότητα θα μάθει ποιος λαός και με ποιο τρόπο επεμβαίνει στον χρόνο και την πραγματικότητα μας !!

Σαν απλά στοιχεία θα σας δείξω αυτή την στιγμή πως αναφέρεται η πληροφορία μέσα στο πεδίο!!

Έχουμε δυο σετ από συγχρονιστικά νούμερα και δυο σετ από φαινομενικά ασύνδετα νούμερα !!!

Τα συγχρονιστικά 22.20 η ώρα!

18 άτομα ,18 ασθενοφόρα!

Τα φαινομενικά ασύγχρονα 384 χιλιόμετρο και 7 άτομα στο νοσοκομείο....

Τα ασύγχρονα αν τα ενώσουμε έχουν άθροισμα 1111 και κολλάνε στο κώδικα συγχρονισμού 22.20

Τα 18 άτομα με 18 ασθενοφορα μπορούν εύκολα να μας δώσουν το 818 ..που σας έχουμε ξαναμιλήσει ότι είναι ένα νούμερο που παίζει πολυ στις θυσίες !! Αν θυμάστε έτσι είχαμε προσεγγίσει και ένα μεγάλο σεισμό!

Δεν θα σταματήσουν έχουν ακόμα 4 μέρες ...θέλουν στο πεδίο την συνείδηση μας , θέλουν την λύπη μας και τον φόβο μας! Για αυτο με απλότητα και όχι με φόβο να γίνω γραφικός ...(που θέλω να γίνω όσο περισσότερο γίνεται ) σας λέω ότι στις επόμενες μέρες θα έχουμε και άλλα ατυχήματα η εξτρεμιστικα γεγονότα με έμφαση την λύπη,την πτώση ενέργειας ,το σκοτάδι κοκ!

Τα ατυχήματα θα συνεχιστούν, και το ξαναλέω τα ατυχήματα στην Ευρώπη ,στον κόσμο ,στην Ελλάδα θα συνεχιστούν αυτές τις 4 μέρες! Δεν ξέρω πόσες φορές ακόμα να το πω ώστε να έχω περίπτωση να εμποδιστεί!! Σίγουρα όσοι περισσότεροι γνωρίζουν αυτή την τρελή πληροφορία εμποδίζουμε και το γεγονός!

Και για να το στοχευσω και εγκλωβίσω σαν γεγονός λέω, πιθανότητες αεροπορικής τραγωδίας ,πιθανότητες ναυαγίου ,πιθανότητες ατυχήματος με παιδιά, ατυχήματος με ομάδες κοκ!!

Stranger ..Τα μάτια της ψυχής όλοι ανοικτά...!πηγή
Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.contraseolous.gr