Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Epic fail: Της λέει για πλάκα ότι την απάτησε και παραδέχεται ότι και εκείνη έχει κάνει το ίδιο

Τι γίνεται όταν μια πλάκα δεν εξελίσσεται όπως την έχεις υπολογίσει. H κοπέλα ενός φαρσέρ του βάζει τα γυαλιά 

Γνωστός φαρσέρ σκέφτηκε πως ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει τα πέντε χρόνια σχέσης του με τη κοπέλα του ήταν να της πει ότι την απάτησε. Όμως δεν του βγήκε σε καλό καθότι κανείς δε γέλασε αφού του την έφερε λέγοντάς του πως και εκείνη τον έχει απατήσει!



Ο λόγος για τον Ρόμαν Άτγουντ ο οποίος μπορεί μεν να έχει κάνει πληθώρα επιτυχημένων πλακών αλλά το βρήκε από την κοπέλα του.

Ο Ρόμαν είχε στήσει κάμερα στο υπνοδωμάτιό του ξενοδοχείου τους στην Αρούμπα όπου είχαν πάει να γιορτάσουν την επέτειό τους όταν της είπε πως την απατά, με αποτέλεσμα η κοπέλα να βάλει τα κλάματα.

"Έίχαμε μια οικογένεια", λέει εκείνη ενώ εκείνος απολογείται πως δεν πρόκειται να το ξανακάνει. Όμως, για μια στιγμή, ξαφνικά η κοπέλα παραδέχεται πως και εκείνη τον έχει απατήσει!

Ο φαρσέρ κοκάλωσε και βλέπει πως η πλάκα τελικά δεν έχει κάτι αστείο! Τότε η κοπέλα γελάει και του αποκαλύπτει πως του την έφερε αφού τον είχε δει να στήνει τη κάμερα στο δωμάτιο και το κατάλαβε πως κάτι ετοίμαζε!

"Αυτό είναι χάλια", λέει εκείνος αρνούμενος να ανεβάσει τη πλάκα στο διαδίκτυο αν και τελικά την ανέβασε με χιλιάδες κόσμου να την έχει δει και τον παρακινεί να την παντρευτεί.






πηγή: dailymail.co.uk