Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

H επεισοδιακή έξοδος του Justin Bieber από ποpνείο στη Βραζιλία

Ο Justin Bieber προσπάθησε να κάνει την έξοδο του από έναν οίκο αvοχής στη Βραζιλία όσο πιο διακριτική (?) γίνεται αλλά οι παπαράτσι είχαν ήδη πληροφορηθεί την παρουσία του εκεί και απλά περίμεναν...



Τρεις ώρες!


Ο 19χρονος ποπ σταρ και ένας κολλητός του φίλος, πέρασαν πάνω από τρεις ώρες στο δημοφιλές πορvείο Centaurus στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μετά την διασκέδαση στο εσωτερικό αποφάσισαν να πάρουν και παρέα για το ξενοδοχείο...


Δύο νεαρές ιεpόδουλες, μπήκαν στο ένα από τα δύο SUV της ασφάλειας που περίμενε τον Bieber έξω από το Centaurus.

Aμέσως μετά αποφασίστηκε να φυγαδεύσουν τον ίδιο τυλιγμένο με σεντόνι έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αποδείξει την ταυτότητά του.



Oι σωματοφύλακες προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους φωτογράφους και σύμφωνα με μαρτυρίες, δημιουργήθηκε ένταση όταν έριξαν μπουκάλια με νερό σε έναν από αυτούς.



Τελικά μετά από ολιγόλεπτη αναστάτωση, ο σταρ βγήκε τυλιγμένος με το σεντόνι και μπήκε στο τζιπ σαν αν μην συμβαίνει τίποτα.

Το τατουάζ στο χέρι και τα παπούτσια τον πρόδωσαν και όσο και αν ο ίδιος ισχυρίζεται πως όλα είναι φήμες το twitter πήρε φωτιά από σχόλια και οι περισσότεροι φανς δεν το σχολίασαν και τόσο θετικά.


Τις φωτογραφίες εξασφάλισε και δημοσίευσε αποκλειστικά το pagesix.com





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







lifo.gr