Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Προσοχή πολύ σκληρό βιντεο..Χόρευε το «Gangnam Style» κρατώντας Καλάσνικοφ και σκότωσε κατά λάθος τρεις ανθρώπους
Ο ενθουσιασμός για το γάμο φιλικού προσώπου τους είναι διάχυτος. Ο έντονος ρυθμός από το γνωστό τραγούδι του Νοτιοκορεάτη Psy «Gangnam Style» αντηχεί παντού, παρασύροντας τους καλεσμένους σε ένα ξέφρενο γλέντι, με τους περισσότερους να προσπαθούν να μιμηθούν τις κινήσεις του τραγουδιστή.

Όλα αυτά την ώρα που κάμερα καταγράφει τις χορευτικές ικανότητες του κόσμου. Μέχρι που ένας πυροβολισμός διακόπτει απότομα τη χαρά των καλεσμένων.

Τρεις από αυτούς, που μέχρι πριν λίγα δευτερόλεπτα γελούσαν και χόρευαν, βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος με το αίμα να τρέχει από το κεφάλι τους.

Όπως δείχνει το βίντεο, ένας από τους καλεσμένους χόρευε κρατώντας στα χέρια του ένα Καλάνσικοφ, με το οποίο επιχείρησε να πυροβολήσει στον αέρα, ως ένδειξη χαράς για το γάμο του φίλου του.

Ωστόσο, οι σφαίρες βρήκαν τέσσερις ανθρώπους, εκ των οποίων οι τρεις έχασαν τη ζωή τους λίγα λεπτά από τον πυροβολισμό και ο ένας νοσηλεύεται.

Στο βίντεο, του οποίου η γνησιότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, καταγράφηκε η τραγική στιγμή, καθώς και οι φωνές των ανθρώπων που έζησαν την απόλυτη τραγωδία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.