Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η πιο extreme φωτογράφιση γάμου στην ιστορία!


Νύφη- “κασκαντέρ” και φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα σε υψόμετρο εκατοντάδων μέτρων
Στο παρελθόν πολλοί νεόνυμφοι έχουν σχεδιάσει τις πιο εξωπραγματικές γαμήλιες τελετές. Αλλά αυτό το… κόνσεπτ που συνέλαβε και τελικώς υλοποίησε ένας φωτογράφος φανατικός της ορειβασίας, ξεπερνά κάθε προηγούμενο γιατί πέραν όλων των άλλων προέβλεπε και τη συμμετοχή παράτολμων εθελοντών. Από τη στιγμή που αυτοί βρέθηκαν το αποτέλεσμα της φωτογράφισης δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως εντυπωσιακό!
Το “σενάριο” της φωτογράφισης είχε στόχο να αποτυπώσει το πόσο… μακριά μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για να διεκδικήσει το σύζυγό της. Το συνέλαβε ο φωτογράφος Μπεν Χόρτον, ο οποίος πέρα από δεινός ορειβάτης απέδειξε πως έχει καλπάζουσα φαντασία, αφού όχι μόνο βρήκε το νεαρό ζευγάρι ορειβατών που δέχθηκαν την πρόκληση, αλλά τους έντυσε με κουστούμι και νυφικό και προσπάθησε να αναπαραστήσει τις “κλασσικές” φωτογραφίες νεονύμφων, αλλά με ένα background που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

Μεταξύ άλλων η νύφη φωτογραφήθηκε να αιωρείται στο κενό ανάμεσα σε δύο βράχους σε υψόμετρο εκατοντάδων μέτρων. Επίσης το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε απάτητες βουνοκορφές στην περιοχή Lost Arrow Spire Highline, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Yosemite στην Καλιφόρνια, σε μέρη δηλαδή που τολμούν να πάνε μόνον εξαιρετικά έμπειροι αναρριχητές.
Οι φωτογραφίες αυτές δικαιωματικά θα πάρουν θέση στο… βιβλίο των εξωπραγματικών γάμων, δίπλα σε αυτές ενός ζευγαριού που αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στο βυθό της θάλασσας και σε εκείνο που παντρεύτηκε αιωρούμενο στην άκρη ενός σκοινιού bunji jumping.










ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ