Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πως είναι σήμερα η Παρασκευούλα από του ''Κουτιού τα Παραμύθια'';;; (PHOTO)


Μία από τις πλέον επιτυχημένες παιδικές εκπομπές των 80's ήταν το αξέχαστο «Του κουτιού τα παραμύθια», μία σειρά της οικογένειας Σοφιανού που πρωταγωνιστούσε ένα μικρό κορίτσι, η Παρασκευούλα (Παρασκευή Γεωργιάδου) και είχε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι της ένα μεγάλο κουτί.
Μέσα σε αυτό το κουτί υπήρχε ένας ολόκληρος μαγικός κόσμος γεμάτος παραμύθια. Τέσσερις υπέροχες φιγούρες, φίλοι της Παρασκευούλας, ήταν οι μεγάλοι παραμυθάδες που έλεγαν ιστορίες από κάθε γωνιά της γης. Ο Ρούχλας (Παύλος Κοντογιαννίδης), ο Φιόγκος (Φαίδων Σοφιανός), ο Σεβαστιανός (Παύλος Χαϊκάλης) και η Μελιά (Ήβη Σοφιανού). Η σειρά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία κατά την πρώτη της προβολή στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 (1987) και οι επαναλήψεις της συνεχίζονται μέχρι σήμερα - με φανατικούς τηλεθεατές - από την κρατική τηλεόραση.
Τα χρόνια πέρασαν, το... κουτί έκλεισε και οι περισσότεροι ξέχασαν τους ήρωες της εκπομπής, τον Φιόγκο, τον Ρούχλα, το Σεβαστιάνο και τη Μελιά, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως είναι σήμερα η Παρασκευούλα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη