Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ γιατί μήνυσε τα McDonald’s αυτή η γυναίκα

Μήνυσε τα McDonald’s επειδή έπεσε πάνω της καυτός καφές!
Άλλη μία μήνυση για τον καυτό καφέ των McDonald’s, αυτή τη φορά από μία 74χρονη που υποστηρίζει ότι ο καuτός καφές της εταιρείας έπεσε στην περιοχή των γεννητiκών της οργάνων και τις προκάλεσε σοβαρές βλάβες.

Πρόκειται για την Tζόαν Φίνο από το Κλόβις της Καλιφόρνια, την τελευταία από μια σειρά μηνυτών των McDonald που κάηκαν από τον καuτό καφέ της αλυσίδας εστιατορίων.

Όπως υποστηρίζει η Φίνο, πριν από 14 μήνες πήγε σε ένα κατάστημα McDonald’s και παρήγγειλε δύο ζεστούς καφέδες. Μόλις έπιασε τα ποτήρια, άνοιξε το καπάκι του ενός με αποτέλεσμα να χυθεί ζεστός καφές στην περιοχή των γεννητiκών της οργάνων και να της προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της 74χρονης, τα McDonald’s διατηρούν τους καφέδες τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες επειδή έτσι μένουν «φρέσκοι» μεγαλύτερο διάστημα και χρειάζεται μικρότερη ποσότητα καφέ για να παρασκευαστούν.

«Παρά τις πάνω από 1.000 μηνύσεις από πελάτες που έχουν καεί από τον καφέ των McDonald’s, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τους καφέδες της σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, επειδή τους κοστίζει λιγότερο ακόμα και από το να πληρώσουν όλες αυτές τις μηνύσεις», αναφέρει ο δικηγόρος.

Πριν από 21 χρόνια η McDonald διατάχθηκε από δικαστήριο να πληρώσει 2,9 εκατ. δολάρια, ποσό που αργότερα έπεσε στις 500.000, στην Stella Liebeck, μετά το σοβαρό έγκαυμα που έπαθε στα πόδια της από τον καuτό καφέ της εταιρείας. Μάλιστα η Stella χρειάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μετά την υπόθεση αυτή η αναγραφή “Hot Coffee” βρίσκεται σε κάθε ζεστό ρόφημα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ