Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Υπόνοιες ότι ο Michael Jackson ήταν παιδόφιλοςΠέρασε δύο χρόνια στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας από αμέλεια του Michael Jackson, παρ’ όλ’ αυτά ο Conrad Murray δεν λέει να αφήσει τον βασιλιά της ποπ να ηρεμήσει εκεί που βρίσκεται.

Θα τρίζουν τα κοκαλάκια του, του Michael Jackson μετά από συνέντευξη του γιατρού στην εκπομπή 60 Minutes της αυστραλιανής τηλεόρασης, στην οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να ήταν όντως παιδόφιλoς.

Αφού κόμπιασε για 15 δευτερόλεπτα μετά την ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Conrad Murray δήλωσε:

«Δεν είμαι προετοιμασμένος να απαντήσω αυτή τη στιγμή στο αν ο Michael Jackson ήταν ή όχι παιδόφιλoς. Και αυτό γιατί η συνέντευξη αυτή είναι ειλικρινής και δεν θέλω να πω πράγματα που τα βγάζω από το μυαλό μου».

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος παρατήρησε ότι αν και κολλητός φίλος του Jackson δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να κακοποιεί παιδιά, εκείνος απάντησε:

«Μερικές φορές οι προσδοκίες που έχεις για κάποιον δεν επαληθεύονται. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι μπορεί να έχω σχηματίσει μια άποψη για κάποιον, βασισμένη σε συγκεκριμένα πράγματα που είδα».

Ήταν η πρώτη συνέντευξη του γιατρού μετά την αποφυλάκισή του πριν από περίπου ένα μήνα και οι φήμες θέλουν να πληρώθηκε αδρά με ένα εξαψήφιο ποσό από την παραγωγή της εκπομπής.

Πάντως ο γιατρός μάλλον δεν στέκει και πολύ καλά ψυχολογικά, αφού στη συγκεκριμένη συνέντευξη δήλωσε επίσης ότι συνομιλεί με τον Michael Jackson από τον άλλο κόσμο και επανέλαβε ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατό του.


madata.gr