Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ντεμπούτο με ρεκόρ πωλήσεων αλλά και προβλήματα για το Xbox One


H Microsoft ανακοίνωσε πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου κονσολών Xbox One κατά την πρώτη ημέρα διάθεσής του στην αγορά, όπως είχε συμβεί και με το PlayStation 4 μία εβδομάδα νωρίτερα.

Την Παρασκευή ήταν το πρώτο κύμα διάθεσης της next gen κονσόλας της αμερικανικής εταιρείας, και όπως αναμενόταν, η υποδοχή του ήταν εντυπωσιακή.

Το Xbox One διατέθηκε αρχικά σε 13 χώρες και από τη Microsoft ανέφεραν πως αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της κονσόλας τους.

Στο λανσάρισμα, υπάρχουν διαθέσιμοι 22 τίτλοι παιχνιδιών, με τους 10 από αυτούς να είναι αποκλειστικοί, αλλά τα προβλήματα δεν έλειψαν.

Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με το Blu Ray drive της κονσόλας, το οποίο κάνει μεγάλο θόρυβο αλλά και δεν διαβάζει τους δίσκους που εισάγουν σε αυτό.

Άλλα προβλήματα έχουν να κάνουν με αναφορές για  γδαρσίματα στο κουτί της συσκευής και τις ακμές του, ενώ δεν έλειψαν και αναφορές ακόμη και για κρασαρίσματα της κονσόλας, σε ένα από τα πιο δημοφιλή games.

Το Xbox One αναφέρθηκε πως κρασάρει, όταν ο χρήστης προσπαθεί να φορτώσει το FIFA 2014 και έχει συνδεδεμένα 2 χειριστήρια στην κονσόλα.

Στη χώρα μας δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το Xbox One.


newspulse.gr