Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Έχουν στα «δίχτυα» τον Μήτρογλου (vid)





ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ

    ΠΑΙΞΤΕ POKER ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΝΟΜΙΜΑ)



Ο Κώστας Μήτρογλου εντυπωσιάζει σε Super League, Champions League και προκριματικά Μουντιάλ με το gazzetta.gr να σας παρουσιάζει όλες τις ομάδες που τον παρακολουθούν.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έχει πάρει τα πυροβόλα του και πυροβολεί κατά ριπάς σε όποια εστία βρεθεί στο δρόμο του. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και δεν είναι λίγες οι ομάδες που είναι έτοιμες να χτυπήσουν την 
«ερυθρόλευκη» πόρτα για να τον αποκτήσουν.

Τα 14 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα 3 γκολ σε 4 ματς στο Champions League, τα 4 γκολ στα τελευταία ματς της Εθνικής δεν είναι λίγα. Το σύνολο; 16 παιχνίδια, 19 γκολ!


Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους συλλόγους που έχουν ακουστεί και έχουν ενδιαφερθεί για τον Κώστα Μήτρογλου...

Η Ιντερ, όπως όλα δείχνουν, είναι αποφασισμένη να κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για τον Μήτρογλου καθώς αναζητά επιθετικό. Άλλωστε., ο νέος ιδιοκτήτης Ερικ Τοχίρ δεν έχει πρόβλημα να ρίξει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Οι Ιταλοί είχαν και διπλή αποστολή (ο τεχνικός διευθυντής, Μάρκο Μπράνκα και ο αθλητικός, Πιέρο Οσίλιο) στην Αθήνα στο παιχνίδι της Εθνική Ελλάδος με την Ρουμανία.

Από τη γείτονα χώρα δεν ενδιαφέρεται μόνο η Ίντερ, αλλά και η «Μεγάλη Κυρία». Η Γιουβέντους είχε δικό της άνθρωπο στο «Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι με την Ρουμανία για τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ είχε στείλει και πάλι σκάουτερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. 



Το «Άνφιλντ» στα πόδια του...
Άνθρωπο για να παρακολουθήσει αποκλειστικά τον Κώστα Μήτρογλου στο πρώτο μπαράζ του Μουντιάλ είχε στείλει και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βόρειο-ιρλανδός τεχνικός επιλήφθηκε προσωπικά της ειδικής αυτής αποστολής για τον Κώστα Μήτρογλου, στέλνοντας έναν στενό και πολύ έμπιστο του συνεργάτη.

Αυτό το άτομο κατέγραψε τα πάντα γύρω από τον «Μητρογκόλ», από το πως σκόραρε κατά των Ρουμάνων μέχρι τις κινήσεις του, τις αντιδράσεις του και την εν γένει αγωνιστική του συμπεριφορά. Τα δείγματα γραφής φυσικά ήταν εξαιρετικά και ο Ρότζερς εμπλουτίζει διαρκώς τον «φάκελο» Μήτρογλου.

Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει ρίξει βάρος στην παρακολούθηση του διεθνούς στράικερ σε ματς ειδικών συνθηκών και μεγάλων δυσκολιών. Αλλωστε η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ έχουν ωθήσει τον προπονητή των «ρεντς» να τον έχει ψηλά στην λίστα του με τους πολλούς παίκτες που βλέπει ο σύλλογός του. 

Από το Νησί, εκτός από τη Λίβερπουλ ενδιαφέρον έχουν δείξει η Τότεναμ και η Άρσεναλ. Πάντως, στο Φάληρο ήταν και οι Στόουκ, Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ και ο προπονητής της Χαλ, ο Στιβ Μπρους. Φήμες αναφέρουν και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ντόρτμουντ και Βέρντερ
Πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως οι Βέρντερ Βρέμης, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργη είδαν από κοντά τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ έμπρακτο είναι και το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ. Για τον «Μητρογκόλ» έχουν ακουστεί και η Σάλκε, η Βόλσφμπουργκ και η Χέρτα.

Οι λοιπές...
Εκτός από όλες τις παραπάνω ομάδες για τον επιθετικό του Ολυμπιακού έχουν γραφτεί και η Κοπεγχάγη από τη Δανία, η Γκενκ από το Βέλγιο, η Μπενφίκα από την Πορτογαλία, αλλά τουρκικές και ρωσικές ομάδες.








ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ