Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα!!!


 


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ζήσαμε την 4η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Που είχε και μεγάλα ματς και ανάμεικτα ελληνικά συναισθήματα. Ο Ολυμπιακός με μια μεστή εμφάνιση με την άμυνα του διατήρησε το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις και πέρασε εύκολα από την Σιένα που δεν είναι ασφαλώς η γνωστή Σιένα φέτος αφού δεν έχει καν νίκη και ουσιαστικά είναι και αποκλεισμένη, αλλά δεν παύει να είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο Παναθηναϊκός αντίθετα αν και σε ένα γεμάτο γήπεδο στο Ηράκλειο πλήρωσε την περσινή του τιμωρία και έχασε με κακή εμφάνιση από την πονηρή Λοκομοτίβ Κούμπαν δίκαια σε ένα ματς με τρομερό φινάλε. Αλλά εχανε και με 12π στην 4η περίοδο, το γύρισε αλλά δεν το πήρε όπως στο Βελιγράδι στην περασμένη εβδομάδα και έδειξε ανέτοιμος ακόμα αφού δεν έχει χημεία και μοίρασμα των χρόνων, ο Λάσμε δεν είναι καλά και οΠεδουλάκης με το βάθος του ρόστερ είναι μπερδεμένος. Η ήττα είναι κακή για τον ΠΑΟ καθώς έχει και αυτή εκτός προγράμματος από την Λιέτουβος σε ένα πονηρό όμιλο.

Στα άλλα παιχνίδια η Μπαρτσελόνα πήρε εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο την ΤΣΣΚΑ με τον Ναβάρο να θυμάται τα παλιά και τον Παπανικολάου στα ρηχά. Αυτή που πάντως είναι σε κρίση είναι η ΤΣΣΚΑ που δεν είχε τον Κρίστιτς και ήταν πάλι ανύπαρκτος ο περσινός σκόρερ Ουίμς και η αρκούδα δεν βλέπεται και έχει γκρίνια δικαιολογημένα αφού δεν παίζει και την αμυνά της και δέχθηκε ένα 27-7 σήμερα.

Κατά τα άλλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπάγερν που έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό και κέρδισε με τρομερη διάρκεια εύκολα την ισπανική Μάλαγα. Η Ρεάλ πέρασε με περίπατο από την Γαλλία και το Στρασβούργο καθώς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μαζί με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη αλλά με την επίθεση αυτή. Το σερί της συνέχισε η Φενέρ που δυσκολεύθηκε για ένα ημίχρονο με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι αλλά δεν είχε πρόβλημα στην συνέχεια. Συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις η Ναντέρ που διέλυσε την Μπουντιβέλνικ έχοντας 26π από το ημίχρονο!

Η Γαλατά από +13 δυσκολεύθηκε από την ανεβασμένη πολωνική Ζιελόνα που την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα και το ΣΕΦ και κέρδισε με καλάθι στο τέλος! Η Μακάμπι συνέρχεται και αν και πήγε να αυτοκτονήσει από +20 στο Βίλνιους που βρέθηκε να χάνει και κέρδισε με την εμπειρία της και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ματς πρωτιάς! Μεγάλο διπλό πήρε με την άμυνα ζώνης το Μιλανο μέσα στην δύσκολη έδρα της Μπάμπεργκ. Τέλος με καλό τον Βασιλειάδη η Εφές με κακό όμως μπάσκετ κέρδισε δύσκολα (πλασματική η διαφορα) την Ζαλγκίρις στην Πόλη και η άλλη μπόμπα μετά το Ηράκλειο έσκασε στην Βιτόρια με την ύποπτη φέτος Λαμποράλ που έχασε εύκολα από τον Ερυθρό Αστέρα που έκανε σεφτέ μια εβδομάδα μετά το άτυχο παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Όμιλος Α'
Φενερμπαχτσέ 8
Μπαρτσελόνα 6
Ναντέρ 6
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6
Μπουντιβέλνικ 5
Παρτιζάν 5

Όμιλος Β’
Ρεάλ Μαδρίτης 8
Αναντολού Εφές 7
Αρμάνι Μιλάνο 6
Μπάμπεργκ 6
Ζαλγκίρις Κάουνας 5
Στρασμπούρ 4

Όμιλος Γ’
Ολυμπιακός 8
Μπάγερν Μονάχου 7
Μάλαγα 6
Γαλατασαράι 6
Ζιέλονα Γκόρα 5
Σιένα 4

Όμιλος Δ’
Λοκομοτίβ Κούμπαν 7
Μακάμπι Τελ Αβίβ 7
Παναθηναϊκός 6
Λαμποράλ Κούτσα 6
Ερυθρός Αστέρας 5
Λιέτουβος Ρίτας 5





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ