Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Ναδάλ χαρακτήρισε "$έξι" τον Μάρεϊ!


Ο Άντι Μάρεϊ αποκάλυψε το περιεχόμενο μιας φάρσας με θύτη τον Ράφα Ναδάλ, η κατάληξη της οποίας τον έφερε σε δύσκολη θέση απέναντι στη σύντροφο του.

 



Γνωρίζαμε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Σύμφωνα με τον Μάρεϊ στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Ράφα Ναδάλ, αν και ο Ισπανός δεν το δείχνει πολύ συχνά.

Ο κάτοχος του Γουίμπλεντον είναι τραυματίας και δεν παίζει στο τουρνουά "ATP World Tour Finals", το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, οπότε έχει αρκετό χρόνο για να προωθήσει την αυτοβιογραφία του.

Έτσι βρέθηκε καλεσμένος στο δημοφιλές σόου του Τζόναθαν Ρος και μοιράστηκε μια άγνωστη σκηνή που έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Ο Ναδάλ του έκανε φάρσα! Μια αθώα φάρσα, όμως επειδή πρόκειται για τον Ναδάλ το θέμα γιγαντώθηκε.

"Ξεκίνησε μια φάρσα μια φορά στη Νέα Υόρκη. Βασικά δειπνούσα με την κοπέλα μου και κατά τη διάρκεια του φαγητού, δέχθηκα ένα μήνυμα στο κινητό μου. Δεν γνώριζα τον αριθμό και το μήνυμα έγραφε "Ω Θεέ μου Άντι, είσαι τόσο $έξι απόψε. Κρίμα που είναι μαζί σου η κοπέλα σου", είπε ο Μάρεϊ και πρόσθεσε:

"Δεν το είπα αρχικά στην κοπέλα μου, δεν ήθελα να καταστρέψω την έξοδο μας. Οπότε έβαλα το κινητό στην τσέπη μου και το ξέχασα. Μετά κατάλαβα σε ποιον ανήκει ο αριθμός και προφανώς όλη την ώρα με παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση για να δει τις αντιδράσεις μου. Ήταν ο Ναδάλ".





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ