Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η παpθένα βραζιλιάνα φοιτήτρια ξαναπουλά την... παpθενιά της! (pics)
Ήταν Οκτώβριος του 2012 όταν στην Catarina Migliorini προσφέρθηκε το αστρονομικό ποσό..

των 575.000 ευρώ (780.000 δολάρια) για την παpθενιά της από ιάπωνα πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος έκανε την υψηλότερη προσφορά στην αμφιλεγόμενη διαδικτυακή δημοπρασία.

 Κι ενώ είχαμε μείνει όλοι με την εντύπωση ότι η ιδιαιτέρως επικερδής για την παpθένα αγοραπωλησία τελεσφόρησε, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Και πλέον η καυτή Βραζιλιάνα αποπειράται να επαναλάβει το εγχείρημα, αυτή τη φορά όμως ξέρει καλύτερα και το κάνει μέσω της δικής της ιστοσελίδας, με τον εύγλωττο τίτλο VιrgιnsWanted2.com!
«Αφού απέκτησα τόση παγκόσμια δημοσιότητα σε τόσες πολλές χώρες», λέει η παpθένα, «αποφάσισα να βγάλω πράγματι σε δημοπρασία την παpθενιά μου», είπε στην εφημερίδα Huffington Post η Βραζιλιάνα.

Η δημοπρασία κλείνει στις 12 Δεκεμβρίου 2013 και η Migliorini ισχυρίζεται ότι το κατώτατο ποσό που θα την κάνει να χάσει την παpθενιά της είναι τα 100.000 δολάρια. Η ίδια ελπίζει βέβαια ότι θα συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της για να περάσει στην ενεργό σexouαλική δράση.

Η αιώνια παρθένα πάντως, λόγω της προηγούμενης περιπέτειάς της με τη δημοπρασία, έχει γίνει διασημότητα στη χώρα της. Κι ενώ δεν έχει πουλήσει ακόμα τον πολύτιμο υμένα της, κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο Playboy της Βραζιλίας. Κάτι είναι κι αυτό


πηγή