Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Βρέθηκε ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας;;; Τι ήταν αυτό που τον πρόδωσε και τι λέει ο φάκελος της αστυνομίας;




Το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, περιέχει ίσως το σημαντικότερο στοιχείο των ερευνών ικανό να οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στην ταυτότητα του ψυχρού εκτελεστή.
Το περπάτημα πρόδωσε τον δολοφόνο;


Ταυτότητα που όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, από το περπάτημα του αδίστακτου εκτελεστή που δείχνει εμφανώς να έχει δυσκολία στην κίνηση. Αυτή η λεπτομέρεια προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση των ερευνών, καθώς περιορίζει εντυπωσιακά τον κύκλο των υπόπτων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους ως αναφορά την ταυτότητα του εκτελεστή, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
Ο 35αρης με το οπλοστάσιο


Ένας από τους βασικούς υπόπτους, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής, που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες αλλά και για επιθέσεις κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων. Τότε μάλιστα είχε προφυλακιστεί για μερικούς μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μετά τον τυχαίο εντοπισμό ενός μικρού οπλοστασίου που είχε ξεχάσει, στο πορτ μπαγκάζ ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου. Ήταν δύο τσάντες με σφαίρες, πολεμικά όπλα και χειροβομβίδες.

Λίγες ώρες αργότερα η αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια αλλά ο 35χρονος είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Όπως λένε οι αστυνομικοί κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα και έκτοτε αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα.
Έρευνες και στην Κύπρο

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών επεκτάθηκαν και στην Κύπρο, καθώς ένας στενός φίλος του βασικού υπόπτου της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται προφυλακισμένος στην Λάρνακα, κατηγορούμενος για την στυγερή δολοφονία 5 οπλισμένων σωματοφυλάκων ενός επιχειρηματία στην περιοχή της Αγίας Νάπας.


Λίγες μόλις ώρες μετά την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι Κύπριοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί όπου κρατείται ο 30χρονος. Ήθελαν να δουν εάν είχε κρυμμένο κάποιο κινητό τηλέφωνο καθώς υποπτεύθηκαν ότι θα μπορούσε να είχε επικοινωνήσει με κάποιους στην Αθήνα για την δολοφονική επίθεση.
Δύο πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, που έχουν κοινό παρονομαστή την αγριότητα και την δολοφονική μανία των ανθρώπων που πάτησαν την σκανδάλη σκορπίζοντας το θάνατο.

  






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ