Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το ΣΑΒΒΑΤΟ 9/11!

 


ΚΡΙΟΣ..

Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας, αφού θα έχετε ξεμπερδέψει από τις πολλές υποχρεώσεις και θα κάνετε focus σε κάτι που σας ενδιαφέρει απόλυτα. Κυρίως θα έρθετε πολύ κοντά με φίλους σας.
Έρωτας: Αναζητάτε την φιλική πλευρά της σχέσης γιατί έχετε ανάγκη να βελτιώσετε κάποια πράγματα αλλά με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Βασικά δεν θέλετε να χάσετε την αυτονομία σας. Ο Παρθένος μπορεί κάτι να έχει να σας πει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πάρα πολλές επαφές αλλά μερικές φορές μπορεί να λάβετε τελικά βοήθεια από πρόσωπα που δεν το περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για να σπάσετε κάπως τον κλοιό της μοναξιάς, γιατί μερικές φορές με την απολυτότητα ίσως να βρίσκεστε σε στενά όρια που δεν σας βοηθάνε να επεκταθείτε.
Έρωτας: Προσπαθείτε να αναβαθμίσετε την ζωή σας και στα πλαίσια αυτής της αλλαγής μπορεί ξαφνικά να κάνετε μια στροφή που σε άλλους θα φανεί κάπως εξτρήμ. Δεν θα αντισταθείτε σε ένα εκκεντρικό Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να παραμείνετε σε αυτά που ξέρετε γιατί ίσως να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάποιες συνεργασίες που ανατρέπουν τα δικά σας δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθετε πιο εύκολα την επικοινωνία να ρέει οπότε θα σας δώσει ένα προβάδισμα παραπάνω από τις προηγούμενες ημέρες, επειδή έχετε την εξυπνάδα να ελιχτείτε περισσότερο.
Έρωτας: Το ίδιο συμβαίνει και στα προσωπικά σας, διότι μπορείτε να διαχειρίζεστε πιο εύκολα όλα αυτά που γίνονται. Όταν εσείς περνάτε τις γραμμές σας ανάλαφρα, τότε συμβαίνουν θαύματα σε αυτόν τον τομέα. Το ενδιαφέρον του Υδροχόου θα είναι μάλλον αμοιβαίο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να φαίνετε περίεργο αλλά σήμερα θα καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε ότι το πρόβλημά σας ήταν πολύ απλό και όμως δεν το βλέπατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε αναθαρρήσει παραπάνω σε κάποια θέματα που συνήθως αποφεύγετε να αγγίζετε, παρόλο που δεν θέλετε να πηγαίνετε κόντρα στον θεσμό της οικογένειας. Ίσως βρεθείτε ξαφνικά σε καταστάσεις που θα σας επιβάλλουν να φερθείτε φιλικά.
Έρωτας: Αν κρατάτε το χέρι ενός Υδροχόου και δεν ανταποκρίνεται όπως θέλετε, ίσως είναι η ευκαιρία να μιλήσετε πιο ανοικτά και να πείτε πράγματα που δεν τα λέτε είτε επειδή ντρέπεστε είτε δεν θέλετε να πληγώσετε. Αλλά τελικά κάπως χρειάζεται να σας καταλάβουν και οι άλλοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μαζί με τα ανοίγματα του Δία που σας φέρνει έτσι και αλλιώς τις αλλαγές τις μεγάλες, ίσως θα ήταν καλό να αναθεωρούσατε πάνω σε καταστάσεις που μερικές φορές είστε οπισθοδρομικοί. Έτσι, θα χαράξετε μια νέα πορεία που θα σας προσαρμόσει στο πνεύμα της εποχής.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Οι ανάγκες των άλλων είναι μερικές φορές απαραίτητο να είναι αντιληπτές από εσάς. Για αυτό μην αφήνετε το εγώ σας να κυριαρχεί και να θέλετε πάντα να κάνετε κουμάντο. Μπορεί κάποιος να θέλει να σας πλησιάσει πιο στενά και να μην το επιτρέπετε.
Έρωτας: Μερικοί νιώθετε πληγωμένοι και άλλοι καθόλου γεμάτοι από την συμπεριφορά ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Το ζητούμενο είναι να καταφέρετε να μιλήσετε με τη γλώσσα της καρδιάς. Αν το κάνετε αυτό και διατηρήσετε την αυθεντικότητά σας θα δείτε ότι όλο και έναν ώμο θα βρείτε για να ακουμπήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναβάθμιση που γίνετε αναγκαστικά στην ζωή σας μπορεί να σας φαίνεται πολύ πιεστική και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε ακόμα αφουγκραστεί σωστά τα θέλω σας. Γι αυτό υπάρχει εξωτερική πίεση με στόχο την εσωτερική αλλαγή και τη διεκδίκηση των συμφερόντων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια κατάσταση που αμφισβητείτε ακόμα και κάποιες αξίες σας που μερικές φορές δεν σας βοηθούν να προσαρμοστείτε στις τρέχουσες ανάγκες. Το τοπίο να ξέρετε ξεκαθαρίζει πάρα πολύ και παράλληλα γίνονται σημαντικές αλλαγές.
Έρωτας: Η φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει στο να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που πιθανόν να είναι Κριός ή Υδροχόος. Αφεθείτε σε έναν καινούργιο τρόπο επικοινωνίας και θα δείτε ότι θα περάσετε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μπορεί να έχετε μια διαμάχη μ' ένα πρόσωπο που ίσως σας ανταγωνίζεται ή σας δημιουργεί διάφορες δυσκολίες, καλό είναι να δεχτείτε κάποιες καινούργιες καταστάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τα κλασσικά δεδομένα που κινείστε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Καλό είναι όταν μπορείτε και γίνεστε παιδιά, γιατί με αυτόν τον τρόπο ξαναβρίσκετε τη δημιουργικότητά σας και μαζί με αυτή και το χαμένο σας κέφι.
Έρωτας: Βάζετε τα καλά σας και περιμένετε να περάσετε όμορφα. Αυτός είναι ένας τρόπος να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια και να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο δικό σας, πιο ανάλαφρο και χαρούμενο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ιδανική κατάσταση για σας είναι όταν δουλεύετε μέσα σε αρμονική συνεργασία και πετυχαίνετε κάτι καλό. Η προσωπική σας πάντως λάμψη βοηθάει στο να πετύχετε τον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Όσο εσείς δουλεύετε με το βαθύ σας εαυτό τόσο καταλαβαίνετε και κάτι παραπάνω για την προσωπικότητά σας. Ίσως να δυσανασχετήσετε ελαφρώς σήμερα με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν είναι και πολύ του γούστου σας.
Έρωτας: Πιθανόν να ξεφύγετε κατά κάποιο τρόπο από την σταθερή ρότα σας. Και ο λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχουν εκρήξεις από την πλευρά σας για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε το πρόσωπο που είστε μαζί σε ένα φίλο σας ή μια ομάδα. Έχετε ανάγκη από στήριξη, όπως κάνατε κι εσείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θα είναι η μέρα που μπορεί να βρεθείτε με πρόσωπα που έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία από εσάς. Μπορεί να καταλάβετε ότι θα πρέπει να δέσετε το μέλλον με το παρελθόν και αυτό να σας δυσκολεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να φέρετε σε επαφή πολλούς φίλους μαζί και αυτό σίγουρα θα σας φέρει χαρά και ζωντάνια. Όταν βρίσκεστε με πολύ κόσμο εκφράζεστε καλύτερα.
Έρωτας: Επειδή έχετε ανάγκη να μοιραστείτε και να είστε πολύ δοτικοί σίγουρα ένα άτομο θα υποκύψει στην γοητεία σας. Το Λιοντάρι είναι ένα πρόσωπο που σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο δουλεύετε με οργάνωση και συνέπεια τόσο θα κερδίζετε μέσα στον χώρο και το χρόνο σας. Μπορεί να πάρετε απόφαση να κάνετε μια σοβαρή συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε προετοιμάζεστε για μια πολύ προσωπική πορεία στην οποία σίγουρα θα παίξει ρόλο η μακρά παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Η εμφάνισή σας θα είναι ένας τομέας όπου θα αντιληφθείτε αρχικά την επιρροή της.
Έρωτας: Έχετε αναμφισβήτητα βρει την προσωπική σας σφραγίδα που σας διακρίνει από τους άλλους. Αυτό είναι για σας πολύ δημιουργικό και συγχρόνως πολύ συναισθηματικό. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε «πιάσει» διαισθητικά ότι κάτι πάει να αλλάξει και κυρίως προς το καλύτερο, γι αυτό μην αμφισβητείτε αυτή την αίσθηση που αναδύεται από μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ έντονα δημιουργικοί και η προσωπικότητά σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους γιατί θα εκφράσετε με έναν καλύτερο τρόπο οτιδήποτε νιώθετε.
Έρωτας: Η δική σας προσωπική άποψη μετράει παραπάνω από την γνώμη ενός ατόμου που σχετίζεστε. Και δεν είναι εγωιστικό αυτό. Απλά με τον δικό σας τρόπο θα αποκαταστήσετε τις ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ιδανική κατάσταση που μερικές φορές ονειρεύεστε εμφανίζεται καμιά φορά με ένα είδος προσωπικών ιδεών τις οποίες προσπαθείτε να βάλετε σε εφαρμογή. Στην πράξη όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Και ίσως σήμερα να το αντιληφθείτε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε έναν κάποιο περιορισμό και παρόλο που έχετε κανονίσει να βρεθείτε με φίλους, τελικά μπορεί να αναβληθεί και αυτό να σας ενοχλήσει.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή έχετε ανάγκη να μείνει κατά κάποιο τρόπο στην αφάνεια. Με το Λιοντάρι μπορεί να έχετε ανταλλάξει λίγες κουβέντες και πιο πολύ έντονο συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες μερικές φορές είναι πάρα πολύ δύσκολες να έρθουν στα μέτρα σας, γιατί έχετε πολύ έντονη προσωπικότητα και δεν δέχεστε τις παρεμβάσεις κάποιων ατόμων και κυρίως από έναν Σκορπιό.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ