Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τα έκανε όλα, αλλά πέρασε στους 16 ο Ολυμπιακός -Νίκη 3-1 με την Αντερλεχτ παρά τα δύο χαμένα πέναλτι


Κράτησε την αγωνία μέχρι τέλους, αλλά στο ύστατο σφύριγμα του διαιτητή στο «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισαν οι πανηγυρισμοί. Παρά το καρδιοχτύπι και τα δύο χαμένα πέναλτι, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 την Αντερλεχτ και πήρε το «εισιτήριο» για τους 16 του Champions League.

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ο Χαβιέ Σαβιόλα ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες έως το 33' όταν ο Σαβιόλα άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 39' ισοφάρισε για την Αντερλεχτ ο Κλιέσταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός... κατάφερε να πετάξει δύο ευκαιρίες, με τους παίκτες του να αστοχούν σε ισάριθμα πέναλτι, κάτι που τελικά όμως δεν πλήρωσαν οι Πειραιώτες. Αρχικά ο Προτό σταμάτησε τον Σαβιόλα στο 48', όταν η Αντερλεχτ έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κουγιατέ. Λίγο αργότερα όμως ο Σαβιόλα διόρθωσε το λάθος του, καθώς έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό στο 58'.

Η... κατάρα των πέναλτι ξαναχτύπησε στο 71' για τον Ολυμπιακό, όταν αστόχησε σε εκτέλεση ο Βάις. Η τρίτη φορά που ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών ήταν και η... φαρμακερή για τους Βέλγους. Στις καθυστερήσεις ο Ντομίνγκεζ ευστόχησε σε πέναλτι, με τον Προτό να μην είναι κάτω από τα δοκάρια, αφού ο ίδιος υπέπεσε στην παράβαση και ήταν ο τρίτος παίκτης της Αντερλεχτ που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο για τον ίδιο λόγο και ο Ενσκαλά.

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση για τους 16 του Champions League.



Πηγή: Τα έκανε όλα, αλλά πέρασε στους 16 ο Ολυμπιακός -Νίκη 3-1 με την Αντερλεχτ παρά τα δύο χαμένα πέναλτι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/134375#ixzz2n6wmxe19

Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 


iefimerida.gr