Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Διακοπή λόγω χιονιού στην Πόλη! (pics)


Το ντέρμπι του 2ου ομίλου του Champions League, που θα έβγαζε το ποια από τις Γαλατάσαραϊ και Γιουβέντους θα ακολουθούσε την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» ουδέποτε ολοκληρώθηκε.

Το χιόνι που έπεφτε στην Κωνσταντινούπολη οδήγησε σε διακοπή την αναμέτρηση του «Αλί Σαμί Γεν» ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο 30ό λεπτό, με το αποτέλεσμα στο 0-0. Πυκνό χιόνι, που άρχισε να πέφτει από το 13ο λεπτό, είχε καλύψει όλη, σχεδόν, την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου.

Αρχικά υπήρξε 20λεπτη διακοπή προκειμένου να καθαριστεί το γήπεδο. Οι Τούρκοι εμφάνισαν αρχικά δύο άτομα, μόλις, που προσπάθησαν μάταια να καθαρίσουν όλη την επιφάνεια. Κατάφεραν μόνο να καθαρίσουν κάποιες γραμμές, αλλά με τέτοια κατάσταση δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Ετσι, ο διαιτητής του αγώνα, Πορτογάλος Πέδρο Προένσα, αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης και πλέον μένει να αποφασίσει η UEFA πότε θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά (13 βαθμούς), ενώ η Γιουβέντους είναι δεύτερη με 6 βαθμούς και η Γαλατάσαραϊ τρίτη με 4 πόντους, όσους και η Κοπεγχάγη που ήταν ήδη αποκλεισμένη. Ετσι, με νίκη, οι Τούρκοι έπαιρναν αυτοί την πρόκριση, ενώ με ισοπαλία ή δική της νίκη, η Γιουβέντους θα πανηγύριζε αυτή την πρόκριση στους «16».

Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>>