Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Βαφτίσια ala Brazil...


Τι καλύτερο έχεις να κάνεις ένα Σάββατο απόγευμα από μία σύντομη βόλτα στην.... Βραζιλία? Όλοι εμείς πάντως που συμμετείχαμε στην “καποερίστικη βάφτιση” δεν ήταν απλά η τελευταία μας επιλογή αλλά ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσαμε να περάσουμε τη μέρα μας. 



Με αφορμή τα 10 χρόνια καποέιρα που έκλειναν δυο από τους πολλούς δασκάλους που παραβρέθηκαν εχθές εκεί έγινε μια φανταστική διοργάνωση capoeira στη Θεσσαλονίκη στις 7.12.2013 . 

Αρχικά ο καθένας από τους δασκάλους παρουσίασαν μια σειρά ασκήσεων και στη συνέχεια ξεκίνησε η fiesta , η βραζιλιάνικη βάφτιση ή πολύ απλά το Badizado.
H αίθουσα ξεχείλιζε από καποερίστες , φωνές, ζωντανή μουσική και τραγούδια που μας έκαναν να νιώθουμε πως πήγαμε ένα σύντομο ταξίδι στη Βραζιλία. 

Καποερίστες όχι μόνο από όλη την Ελλάδα αλλά κι από όλο τον κόσμο γίναμε αργά ή γρήγορα μια ομάδα με κοινό στόχο την διασκέδαση. 
Καθένας από εμάς έπαιζε το παιχνίδι του με καλή διάθεση , χαρά και πάνω από όλα τρέλα. 
Κάθε λεπτό που περνούσε το κλίμα γινόταν όλο και πιο θερμό και το επίπεδο πιο δύσκολο καθώς ξεκινήσαμε οι μαθητές και συνέχισαν οι δάσκαλοι.
Αφού τελείωσε το παιχνίδι ο καθένας μας πήρε τον τίτλο και το παρατσούκλι που του είχε ορίσει ο δάσκαλος του. 

Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι. Η ενέργεια που μας έδωσε όλη αυτή η γιορτή δεν περιγράφεται με απλά λόγια.
Μάλιστα επειδή ο ενθουσιασμός μας ήταν τεράστιος είπαμε να μην το κόψουμε εκεί αλλά να συνεχίσουμε με ένα λάτιν πάρτυ στο οποίο έγιναν επιδείξεις ακροβατικών, καποέιρα και λάτιν χορού.

 Όλοι χορεύαμε, γελούσαμε και καλοπερνούσαμε.
Λοιπόν αυτό το σύντομο ταξιδάκι θα μείνει ανεξίτηλο στις καρδιές μας κι ανυπομονούμε για το επόμενο ραντεβού.
AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE AXE

Επιμέλεια: Καλαμαρά Κατερίνα
8.12.2013

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>>