Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πόσο αντέχει μια Bentley στα χιόνια;;; (VIDEO)

Πόσο αντέχει μια Bentley στα χιόνια;;; (VIDEO)
Δεν είναι η μόνη εταιρεία που εκμεταλλεύεται τις ακραίες καιρικές συνθήκες του Αρκτικού Κύκλου για να επιδείξει τις δυνατότητες των μοντέλων της και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κατόχους ή μη πολυτελών μοντέλων της μάρκας.

Πριν μερικά 24ωρα σας παρουσιάσαμε τα αντίστοιχα «Driving Experience» της Porsche στη Φινλανδία - στην ίδια χώρα διεξάγεται και το «Power On Ice» της Bentley. Η απίστευτες εμπειρίες πίσω από το τιμόνι μοντέλων της Bentley που χορεύουν σε χιονισμένες διαδρομές και παγωμένες λίμνες, είναι γύρω από τη πόλη του Κουουσάμο.

Το τετραήμερο αυτό πρόγραμμα έχει και έναν ξεχωριστό εκπαιδευτή: τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στα ράλι, Γιούχα Κάνκουνεν! Ο θρυλικός Φινλανδός έχει εδώ και χρόνια δεσμούς με τη Bentley, άλλωστε με αυτόν πίσω από το τιμόνι έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας σε πάγο, με μία Continental Supersports Convertible. Πριν από δύο χρόνια, στα παγωμένα νερά της βαλτικής, στους -30 βαθμούς Κελσίου και με το ταχύμετρο να πιάνει 330.7 km/h!Αυτός λοιπόν ο κύριος, παραδίδει μαθήματα. Χρήματα να έχεις...


Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ 
πηγή