Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Φοβούνται για τη ζωή τους οι Τροϊκανοί – Έβαλαν τον Στουρνάρα να δοκιμάσει φρούτα πριν τα φάνε!


Την καλύτερη φιλοξενία προσπάθησε να προσφέρει υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας
, στους εκπροσώπους της Τρόικας στην προχθεσινή συνάντησή τους στο υπουργείο. Δεν έμεινε μόνο στον καθιερωμένο καφέ που πίνουν κατά την διάρκεια των συσκέψεων, αλλά προσφέρθηκε να τους κεράσει και λίγα φρούτα.

Έτσι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων «έπεσαν» εκτός από τις προτάσεις των δύο πλευρών και μία πιατέλα με μήλα, μπανάνες, ακτινίδια και αχλάδια.

Όμως για τον Έλληνα υπουργό, έφθασε ένα ξεχωριστό μικρό πιάτο με τα ίδια φρούτα, κίνηση που δεν άρεσε στους εκπροσώπους της Τρόικας. Ενώ ο κ. Υπουργός ξεκίνησε να τρώει τα φρούτα του, οι καλεσμένοι όχι… Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, ο Πολ Τόμσεν αναρωτήθηκε γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικά πιάτα λέγοντας στον κ. Στουρνάρα: «Σε εσάς έβαλαν χωριστό πιάτο, ενώ σε εμάς την πιατέλα; Είναι ασφαλές να φάμε;».

Για να μη νιώθει αγωνία πως θα τον δηλητηριάσουν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα, ο Γιάννης Στουρνάρας πήρε φρούτα από την πιατέλα κι έφαγε, ακολουθώντας τον και οι ελεγκτες.



Σύμφωνα και πάλι με το δημοσίευμα, η «παραξενιά» αυτή δεν είναι καινούργια, αφού οι εκπρόσωποι της Τρόικας τρώνε μόνο σε μέρη όπου μπορούν να σερβιριστούν μόνοι τους ή μπορούν να δουν τι μπαίνει στο πιάτο τους.

Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ