Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δεν άντεξε να συνεχίσει τα ψώνια με την κοπέλα του και πήδηξε στο κενό [εικόνα]

Οι άνδρες βαριούνται να πηγαίνουν για ψώνια σε αντίθεση με τις γυναίκες αλλά ένας Κινέζος πρέπει να μην άντεχε καθόλου καθώς αυτοκτόνησε μέσα στο εμπορικό κέντρο επειδή η κοπέλα του ήθελε να πάει και σε άλλο μαγαζί.Ο 38χρονος Τάο Χσιάο είχε πάει για ψώνια μαζί με την κοπέλα του σε ένα εμπορικό κέντρο στην ανατολική Κίνα. Μετά από πέντε ώρες, απαίτησε από την φίλη του να πάνε σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα Daily Mail ότι άκουσαν τον Τάο να λέει στην κοπέλα να πάνε σπίτι γιατί κουβαλούσε πάρα πολλές σακούλες αλλά αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι θέλει να πάει σε ακόμα ένα μαγαζί γιατί είχε προσφορές στα παπούτσια.

Μία μάρτυρας δήλωσε: «Της είπε ότι είχε πάρα πολλά παπούτσια που της φθάνουν για μια ζωή και ήταν ανώφελο να αγοράσει και άλλα». Η μάρτυρας συνεχίζει λέγοντας ότι η γυναίκα άρχιζε να φωνάζει στον Τάο «χαρακτηρίζοντας τον τσιγκούνη που προσπαθεί να χαλάσει τα Χριστούγεννα της» ενώ συμπλήρωσε ότι «ήταν πραγματικά ένας έντονος καβγάς».

Η γυναίκα σταμάτησε να φωνάζει όταν ο Τάο άφησε τις τσάντες κάτω και πήδηξε στο κενό πέφτοντας πάνω στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του εμπορικού κέντρου, επτά ορόφους κάτω, σοκάροντας τους παρευρισκόμενους.

Η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου κατέφθασε στο σημείο αλλά ο Τάο είχε σκοτωθεί ακαριαία από την πτώση. Ένας πελάτης είπε: «Το άψυχο σώμα του απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα. Για την ακρίβεια, στην αρχή έπεσε επάνω σε ένα μεγάλο αστέρι που κρέμονταν και στη συνέχεια βρέθηκε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να προξενηθούν καταστροφές στο εμπορικό και να μην χτυπήσει κάποιος άνθρωπος».

«Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, αλλά στη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διακατέχονται από άγχος λόγω των εορτών», καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας.


Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 


πηγή