Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος ο Παντελής, επέστρεψε ο Παναγόπουλος!


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Νίκος Παντελής. Όπως ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι» ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα. Αντικαταστάτης του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος!
Επιστροφή στα παλιά για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» αργά το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασίας τους με τον Νίκο Παντελή και να δώσουν τις τύχες της ομάδας στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο τελευταίος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά από διαφωνίες που είχε με τους τότε διοικούντες με συνέπεια να παραιτηθεί. Την Δευτέρα όμως, μετά και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναγόπουλος είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας όπου έδωσαν τα χέρια και πλέον επιστρέφει στο σύλλογο από τον οποίο αποχώρησε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Τελευταία ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ήταν η ΑΕΛ από την οποία αποχώρησε το Νοέμβριο. Από την πλευρά του ο Νίκος Παντελής, ο οποίος είχε αναλάβει στην θέση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου το καλοκαίρι, αφήνει την ομάδα στην 14η θέση με συγκομοιδή 17 βαθμών μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντελή.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Διαβάστε πως να μεγαλώσουν τα μαλλιά σας γρήγορα εδώ  



www.newspulse.gr