Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σοκαριστικό βίντεο:ΔΕΙΤΕ! Illuminati υποσυνείδητος προγραμματισμός για παιδιά!


Υποσυνείδητος προγραμματισμός, εξοικείωση με τα σύμβολα, έλεγχος των επιθυμιών/θέλω μας, ενεργειακή '' αφαίμαξη '' και η εφαρμογή του τύπου λειτουργίας της ιδανικής κοινωνίας, είναι λίγοι λόγοι για τους οποίους έχουν φτιαχτεί και αναπαράγονται, κατά κόρων, τα περισσότερα κινούμενα σχέδια παγκοσμίως. Όπως είπαμε και παλαιότερα στην αφύπνιση συνείδησης, χρειάζεται από μικρό το παιδί να μπει σε αυτό το φαύλο σύστημα (ουσιαστικά την φυλακή του) , ώστε να το μάθει να το συντηρεί και να το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις!


Εσείς πιστεύετε πως έχετε ελεύθερη βούληση; Ή πως είστε ελεύθεροι άνθρωποι; Αν το πιστεύετε αυτό... Ξανασκεφτείτε το! Η επιθυμίες και οι τεχνητοί παράδεισοι ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ από την γέννα μας και μετά, για να έχουμε έναν λόγο ύπαρξης στον υλικό τούτο κόσμο, χωρίς τον οποιοδήποτε πνευματικό προσανατολισμό και (πνευματική) εξέλιξη. Γι' αυτό βγάλτε τις παρωπίδες και ερευνήστε το αυτονόητο. Για ποιόν λόγο χρησιμοποιούν τους συμβολισμούς και τα υποσυνείδητα μηνύματα στα παιδιά;

Όσοι από εσάς γελοιοποιείτε αυτά που γράφουμε, ελπίζουμε κάποια μέρα τα παιδιά σας να καταλάβουν τι γονείς έχουν και τι τους δείχνουν αυτού του είδους τα κινούμενα σχέδια και να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους, εφόσον εσείς είστε τόσο ανίκανοι γι αυτό. 

Τα μηνύματα είναι παντού και περιμένουν να τα ξεσκεπάσετε. Εμείς κάνουμε την αρχή.... εσείς πρέπει να το συνεχίσετε...

  
Διαβάστε πως να μεγαλώσουν τα μαλλιά σας γρήγορα εδώ  www.newspulse.gr