Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Με αυτό το βίντεο το “Fast and furious” αποχαιρετά τον Paul Walker…


Ένα video tribute στο Paul Walker… με την συγκινητική φωνή της Skylar Grey!

Πριν λίγο, δημοσιεύτηκε στο κανάλι του “Fast & Furious” στο YouTube ένα video tribute στον Paul Walker, τον κινηματογραφικό πρωταγωνιστή που «έφυγε» βίαια και άτυχα από την ζωή το περασμένο Σάββατο. Πλήθος καλλιτεχνών από όλους τους χώρους, μουσική, τηλεόραση και κινηματογράφο, δημοσιοποίησαν την θλίψη τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.



Το σοκ ήταν τεράστιο και κυρίως για την οικογένειά του και τους συμπρωταγωνιστές του στις ταινίες, “Fast & Furious”, τους οποίους είδαμε σε πολλά videos να κλαίνε μπροστά στις κάμερες, στο σημείο όπου ο Paul άφησε την τελευταία του πνοή. Για να του δείξουν την αγάπη που του είχαν, γι’ ακόμη μια φορά, οι φίλοι του από τις ταινίες ετοίμασαν ένα συγκινητικό video.

Σε αυτό, υπάρχουν πολλά πλάνα από όλες τις ταινίες “Fast & Furious”, στις οποίες συμμετείχε ο αδικοχαμένος ηθοποιός. Καθ όλη τη διάρκεια του video, ακούμε το τραγούδι, “Coming Home” από τους Diddy και Skylar Grey. Μέσω αυτού, η οικογένεια του Paul Walker ανακοίνωσε πως αντί για διάφορα πράγματα στον τόπο όπου πέθανε ο Paul, θα μπορούσαν να κάνουν δωρεές στον φιλανθρωπικό οργανισμό, “Reach Out Worldwide (ROWW)”.

Δείτε το…