Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο: Άγριο ξύλο στο Oktoberfest. Γυναίκα έκοψε τα χείλη νεαρού





Το ξέσπασμα μια νεαρής γυναίκας στο Oktoberfest, κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα. Χτυπάει άσχημα ένα νεαρό και τον δαγκώνει στα χείλια. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (Vid)

Ένας άνδρας έκανε πλαστική στο χείλη του, μετά από δάγκωμα μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του Oktoberfest στη Γερμανία.
Στο βίντεο που καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα, η γυναίκα φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά αρχικά γρονθοκοπεί τον άνδρα πριν τον δαγκώσει στο κάτω χείλος.
Οι φίλοι του νεαρού ακούγονται να μιλούν Αγγλικά ζητώντας από τη γυναίκα να τον αφήσει να φύγει.
Στο τέλος η γυναίκα έφτυσε το χείλος του άνδρα το οποίο του το επανατοποθέτησαν οι γιατροί. Δεν είναι σαφείς οι λόγοι που προκλήθηκε ο τσακωμός.
Το Oktoberfest, παρά το ότι είναι Γιορτή του Οκτωβρίου, ανοίγει τις πύλες της 16 μέρες πριν, από την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου σε μια περιοχή του Μονάχου, ονόματι Τερεζίνβίζε (Το λιβάδι της Τερέζας).

Το Oktoberfest πρωτοξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου του 1810 ως γαμήλιο γλέντι του πρίγκιπα της Βαυαρίας Λουδοβίκου Α\' (πατέρα του πρώτου βασιλιά των Ελλήνων Όθωνα) και της πριγκίπισσας της Σαξωνίας Τερέζας και ολοκληρώθηκε με ιπποδρομία πέντε μέρες αργότερα
Έκτοτε καθιερώθηκε ως πανηγύρι, με μουσική, χορό και αυτοσχέδιους αγώνες με άλογα, που καταργήθηκαν το 1960. Μόνο 24 φορές δεν έγινε η Oktoberfest, εξαιτίας πολεμικών αναμετρήσεων και επιδημιών.
Μελανή σελίδα στην ιστορία του Oktoberfest η 26η Σεπτεμβρίου 1980. Την ημέρα αυτή, μια βόμβα που εξερράγη κοντά στην είσοδο προκάλεσε το θάνατο 13 επισκεπτών και τον τραυματισμό 200. Ο δράστης, ένας 21χρονος νεοναζί, βρήκε ακαριαίο θάνατο.



Horrific Woman Oktoberfest brawl από stefanelonikitelo





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ