Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

O βασιλιάς του πόκερ, που έκανε all in στις...


Παιχνίδι πόκερ με τον θάνατο από τον Dan Bilzerian. Μια ζωή χλιδής και καταχρήσεων τον οδήγησε σε καρδιακό επεισόδιο, αλλά δεν έβαλε μυαλό (Pics)

Η ζωή του είναι γεμάτη καταχρήσεις. Στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instangram τον βλέπουμε να ποζάρει δίπλα σε καuτές υπάρξεις, πανάκριβα αυτοκίνητα και όπλα.


Ο λόγος για τον Dan Bilzerian που αν και είναι μόλις 32 ετών έχει καταφέρει παίζοντας πόκερ να γίνει εκατομμυριούχος. Ο Dan Bilzerian, για την διορατικότητα που είχε, έλαβε από τον Farber το ποσό των $1.000.000.






Στη σελίδα του στο Instangram την οποία ακολουθούν περισσότεροι από εκατό χιλιάδες χρήστες περιγράφει τον εαυτό του ως " ηθοποιό, αστροναύτη και μαλ**"

Σε νεαρή ηλικία, σπούδασε σε πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα και χάριν των ικανοτήτων του κατάφερε να βγάλει από το πόκερ εκατομμύρια δολάρια.











Ωστόσο ο τρόπος ζωής του, επιβάρυνε την υγεία του και του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο.

"Μόλις είχα το τρίτο καρδιακό επεισόδιο. Νιώθω καλύτερα τώρα και θα φύγω σιγά, σιγά από το νοσοκομείο. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Είχα μια τέλεια εβδομάδα στην Χαβάη, μετά πήγα στο Bellagio, κέρδισα $170,000 σε 45 λέπτα, ξαναπήγα στην Χαβάη, έχασα $800.000 και έπαθα πνευμονική εμβολή. Ο τύπος στο διπλανό κρεβάτι έχει πεθάνει. Εγώ πήρα εξιτήριο αλλά ο γιατρός μου λέει να μείνω γιατί μπορεί να πεθάνω στον ύπνο μου αν πάω στο σπίτι. Τζόγαρα μια εβδομάδα συνεχόμενα. Ποντάρω στο ότι θα ζήσω" έγραψε στο Twitter από το κρεβάτι του νοσοκομείου όταν έπαθε το καρδιακό επεισόδιο.






Την περασμένη εβδομάδα, ενώ βρισκόταν σε ένα τραπέζι, πρόσφερε 100.000 δολάρια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα και προσκάλεσε όσους έχουν να πουν μία συγκινητική ιστορία και χρειάζονται τα χρήματα να ανεβάσουν την ιστορία στο Twitter.

























(Πηγή: DailyMail)