Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΟ: Αυτοκτόνησε μετά απο ένα λάθος sms που έστειλε στον σύζυγο της


Μια αστυνομικός στην Κορνουάλη έβαλε τέλος στη ζωή της όταν συνειδητοποίησε πως...κατά λάθος είχε στείλει στον σύζυγό της ένα γραπτό μήνυμα που προοριζόταν για έναν άλλο άνδρα.

Η 46χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία είχε συναντήσει τον άνδρα όταν ο 49χρονος σύζυγός της Peter έλειπε σε ταξίδι για δουλειές. Μετά τη συνάντησή τους έγραψε ένα μήνυμα που έλεγε «Ευχαριστώ για το υπέροχο βράδυ, απλά εύχομαι να μπορούσαμε να βρισκόμαστε πιο συχνά». Αλλά αντί να το στείλει στον άνδρα αυτόν, που είναι επίσης αστυνομικός, το έστειλε στον σύζυγό της.

Όταν εκείνος επέστρεψε από το ταξίδι, η γυναίκα παραδέχθηκε πως είχε βγει με τον συνάδελφό της αλλά επέμεινε πως δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά. Το ζευγάρι, που ήταν μαζί επί τριάντα χρόνια, καβγάδισε έντονα.

Την επόμενη μέρα η γυναίκα πήρε υπνωτικά και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου βρέθηκε λίγο αργότερα νεκρή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Φίλοι του ζευγαριού εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητό της, ο σύζυγος της άνοιξε την πόρτα και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή δίπλα σε ένα άδειο κουτί χαπιών και αποχαιρετιστήρια σημειώματα προς τον ίδιο και τις δύο κόρες τους, ηλικίας 22 και 25 ετών.

Ο άνδρας είπε πως η 46χρονη τον ικέτευε να τη συγχωρέσει όταν γύρισε από το ταξίδι του. «Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο με περίμενε πλημμυρισμένη στα δάκρυα και ζητώντας συγγνώμη. Μου είπε πως είχαν βγει μόνο μία φορά και πως δεν είχε ξανασυμβεί», είπε στην αστυνομία. «Ήταν η ζωή μου, κάναμε σχέδια. Τίποτα δεν άξιζε να της στερήσει τη ζωή. Είμαι χαμένος χωρίς αυτήν».

Αιτία θανάτου της 46χρονης ήταν η μεγάλη κατανάλωση υπνωτικών και παυσίπονων.