Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Βέρα Μπρέζνιεβα: Η πιο σεξοuαλική γυναίκα της Ρωσίας [εικόνες]


Τα μίντια της Ρωσίας την χρίζουν, σχεδόν κάθε χρόνο, ως την πιο σεξοuαλική γυναίκα της χώρας. Η Βέρα Μπρέζνιεβα γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1982 στην Ουκρανία.

Μεγάλωσε σε μεγάλη αγαπημένη οικογένεια με άλλες τρεις αδερφές και στην παιδική της ηλικία είχε διάφορα ενδιαφέροντα, επισκεπτόμενη μαθήματα κεντήματος, δακτυλογραφίας, παίζοντας χάντμπολ, καράτε και κάνοντας ρυθμική γυμναστική.

Περισσότερο απ' όλα όμως, αναφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πόρταλ Russia Beyond the Headlines, της άρεσαν τα μαθήματα στον τοπικό θεατρικό σύλλογο. Εκεί γεννήθηκε και το πάθος της για δημιουργία. Στο τέλος του 2002 περνώντας από κάστινγκ βρέθηκε στο μουσικό συγκρότημα «VIA Gra» και μετακόμισε στο Κίεβο.Η απαράμιλλη εργασία της και η διαρκής προσπάθεια προσωπικής βελτίωσης τη βοήθησαν όχι μόνο να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του επιτυχημένου συγκροτήματος, αλλά και να κάνει από το 2007 σόλο καριέρα.

Τα σπουδαιότερα κατορθώματά της όμως, σύμφωνα με την ίδια τη Βέρα, ήταν η γέννηση των δυο κοριτσιών της, της Σόνια (2001) και της Σάρα (2009).

Στις 16 Οκτωβρίου 2008 αναδείχθηκε «Τηλεπαρουσιάστρια της χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό «Glamour και ένα χρόνο αργότερα βγήκε η ταινία «Έρωτας σε μια μεγάλη πόλη», στην οποία έπαιζε έναν από τους βασικούς γυναικείους ρόλους. Ο ίδιο έτος η Βέρα κέρδισε το βραβείο της χρονιάς «World Fashion Awards 2009» ενώ μόλις πέρυσι κατέλαβε την 1η θέση στη λίστα «Η πιο σεξοuαλική γυναίκα της Ρωσίας» που συνέταξε το περιοδικό «ΜΑΧΙΜ».


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ PULSEFIRE EZREAL!! ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ 


πηγή