Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο ΣΟΚ με Φαν Πέρσι!





Πολύ άσχημα νέα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό.

Η «προβληματική» σεζόν για τον Ολλανδό επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζεται και μετά τους τραυματισμούς που τον είχαν ταλαιπωρήσει στην βουβωνική χώρα και στο δάχτυλο, τώρα έχει πρόβλημα στον μηρό. Ο τραυματισμός του Φαν Πέρσι έγινε στον αγώνα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League (10/12), όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Αυτό θα στερήσει τις υπηρεσίες του από τον προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, για ένα μήνα, δηλαδή για τους επόμενους οχτώ αγώνες της Γιουνάιτεντ.

Αρχικά θα λείψει στον αγώνα της Κυριακής (15/12) με την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα, με την Στόουκ (18/12) για το League Cup, με την Γουέστ Χαμ (21/12), την Χαλ (26/12), την Νόριτς (28/12) και την Τότεναμ (1/12) για το πρωτάθλημα και στους δυο αγώνες με την Σουόνσι για το FA Cup (5/1) και το πρωτάθλημα (11/1)

«Ο Ρόμπιν έχει τραυματιστεί στον μηρό και θα λείψει για ένα μήνα. Εκτέλεσε ένα κόρνερ, για το γκολ που σκοράραμε με την Σαχτάρ και ένιωσε κάτι στον μηρό του. Οπότε θα χάσουμε τον Ρόμπιν, όπως φαίνεται για ένα μήνα με έναν τραυματισμό στον μηρό», δήλωσε ο Μόγιες.

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ