Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Συμβουλές ομορφιάς: 8 προϊόντα απαγορευτικά για το πρόσωπο

Όσες συμβουλές ομορφιάς και να διαβάσουμε, πολλές φορές κάνουμε το λάθος να βάζουμε στο πρόσωπό μας προϊόντα που είναι για άλλες περιοχές του σώματός μας ή ακόμα γιατί πιστεύουμε πως θα λειτουργήσουν θετικά στην επιδερμίδα μας…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα προϊόν είναι σχεδιασμένο για συγκεκριμένη χρήση και πως αυτή πρέπει να ακολουθούμε. Το ότι κάποια προϊόντα δρουν θετικά σε κάποιες περιοχές του σώματος μας σύμφωνα με τις δεδομένες συμβουλές ομορφιάς, δεν σημαίνει ότι θα κάνουν και το ίδιο στο πρόσωπο μας. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε καταστροφικά αποτελέσματα ενώ προσπαθούμε για το αντίθετο.
Δείτε λοιπόν μερικά προϊόντα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάλουμε στο προσωπάκι μας και γιατί….

1. Λακ Μαλλιών


Ίσως κάπου διαβάσατε ή ακούσατε πως μπορεί να συγκρατήσει το μακιγιάζ σας, όμως δεν πρέπει ΠΟΤΕ να τη χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Η λακ μαλλιών περιέχει αλκοόλη που θα στεγνώσει στο δέρμα σας και θα δείχνει αφυδατωμένο ενώ θα μπορούσε να ερεθίσει το πρόσωπο σας με τα χημικά που περιέχει.

2. Αποσμητικό


Ίσως έχετε δει σε συμβουλές ομορφιάς από τις σταρ του Χόλυγουντ, πως το χρησιμοποιούν στο πρόσωπο τους για να αποφύγουν την εφίδρωση και να διατηρήσουν το μακιγιάζ τους.