Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη σωστή φροντίδα του τατουάζ


Μόλις έκανες το πρώτο σου τατουάζ και είσαι πολύ χαρούμενη! Ξέρεις όμως ποια είναι η σωστή φροντίδα του tattoo σου ώστε να μην έχεις μετέπειτα προβλήματα;

Το τατουάζ είναι η μόδα της εποχής. Οι περισσότεροι έχουν και από ένα τατουάζ που στολίζει το σώμα τους με τα πιο ωραία σχέδια. Όμως ένα τατουάζ δεν είναι απλά ένα σχέδιο! Πρέπει να εμπιστεύεσαι αυτόν που το κάνει, να είναι επαγγελματίας και φυσικά να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής στο tattoo studio που θα πας. Το πρώτο πράγμα που παίζει σημαντικό ρόλο είναι οι βελόνες. Βεβαιώσου πως βγαίνουν από κλεισμένη συσκευασία και αποστειρώνονται μπροστά σου. Μετά το τέλος του τατουάζ αν δεν σου τις δώσουν ζήτησε τες εσύ για ενθύμιο!
Ας δούμε πως γίνεται η σωστή περιποίηση του τατουάζ

Αφού θα κάνεις το τατουάζ θα σου τοποθετήσουν μια ειδική μεμβράνη την οποία πρέπει να κρατήσεις περίπου τρεις ώρες. Μην βγάλεις τη μεμβράνη νωρίτερα από ότι σου πουν. Το μέρος που έχεις χτυπήσει το τατουάζ είναι μια ανοιχτή πληγή και όπως όλες οι πληγές χρειάζεται φροντίδα αφού μπορεί να μολυνθεί και να πάθεις κάποιου είδους λοίμωξη.